fbpx

A  l i t t l e  s o m e t h i n g
• • • • • • • • • •

New cushion from Bohus and pouf from Ikea.


Da jeg flyttet inn i leiligheten var stilen veldig stram og minimalistisk. Tidene endrer seg, og for meg er det nå viktigere at det føles ‘hjemmekoselig’ enn upersonlig. Det tar tid, men sakte men sikkert begynner det å ligne noe! Jeg elsker innslag av detaljer inspirert av Marokko. Samtidig som at det er stilrent, er det likevel ‘cozy’! Siste nytt hjemme hos meg er denne fine puten og puffen fra Ikea. Sistnevnte er perfekt til meditasjon med favorittappen ‘Calm’. Jeg elsker å komme hjem og kjenne på den umiddelbare koselige stemningen! Litt ekstra i dag, da jeg våknet opp med full feber og kjenner meg litt pjusk. Bahh.. ♥

/ When I first moved into my apartment my style was very minimalistic. Times change, and two years later I’ve realized that I’m more into making my home feel warming and welcoming – not so unpersonal! It sure takes time, but small steps is always good. I love to decorate with pieces inspired by the Moroccan style. Stylish yet cozy! My latest buys in my home is this cute cushion and the pouf → this is perfect for my meditation sessions witht he ‘Calm’ app. I love coming home and getting the immediate feeling of comfort. Especially today, since I woke up with full fever and feel a little dull.. Bahh!

23 Responses to M o r o c c a n

 1. Kjempe fine begge to 😉 er puta også fra IKEA ? Masse god bedring til deg håper du blir fort frisk 🙂

 2. These maroccoan style pieces looks amazing! So nice.
  I also downloaded clam app but I have been so sick for five days so haven’t been able to use it yet. It sounds amazing tho! Can’t wait to start and learn meditating..
  And I hope you feel better soon ??

 3. Hei kjære deg❤️?tusen takk for alltid kjempe koselig innlegg. Leser alt du legger ut og elsker alt du gjør❤️Kan jeg spørre hvor pleddet er fra? Håper alt er bra. Det er så fint å følge deg!! Er en stor fan av deg??❤️ Kjenpe klemmer

   • God bedring så mye❤️Hvordan går det kjære deg? Håper du føler deg bedre! Tusen takk gode du❤️Blir så glad når jeg ser det du legger ut! Du også gjør meg clad❤️❤️Tusen takk for svarene!!! Gode klemmer ❤️

 4. Har vært på leting etter denne TV-skjenken helt siden jeg så den i hjemmet ditt? Mener å ha lest i et tidligere innlegg at du kjøpte den hos Bolia? Jeg finner den dessverre ikke på siden lenger (mulig det er jeg som ikke helt forstår nettsiden?), men husker du hva skjenken og modellen het? Klikker meg inn daglig for å få en god dose inspirasjon, elsker stilen du fronter???

Follow @ Instagram