fbpx

ANNONSE: SPONSET ØREDOBBER

A d d  a  l i t t l e  s p a r k l e  to  y o u r  l i f e

Det ble ingen diamantøredobber under juletreet i år – men Strømsnes Gull derimot, de plukket opp ønskelisten jeg delte med dere her på bloggen. I romjulen dukket dette paret opp i postkassen min, og jeg ble SÅ glad! Jeg har ønsket meg diamantøredobber lenge, og har frem til nå gått rundt med et par falske stener i ørene. De falmer og blir fort stygge – diamanter har man resten av livet, og disse glitrer så fint! Akkurat nå er de på tilbud, og dere finner dem HER.. ★

/ I didn’t get any diamonds under the Christmas tree this year, but Strømsnes Gull on the other hand, saw my wishlist that I shared with you on the blog. Right after Christmas this stunning pair of diamond earrings showed up in my mailbox! I’m out of words and so thankful.. I’ve been wearing fake stones for a while, and they fade so quickly. Diamonds on the other hand, shines for a lifetime. Right now they’re on sale, and you’ll find them right here. Xx

13 Responses to Shine bright like a diamond

Follow @ Instagram