fbpx

ANNONSELENKER

· Bring spring into your home ·
· · · · · · · ·

God søndag, fine! Mange føler nok på at det kjennes litt ‘tomt’ etter at julepynten ble ryddet bort. Det gjorde i hvert fall jeg! Nå er det ikke lenge til våren begynner å vise sine tegn, og personlig liker jeg å gi hjemmet et frisk pust i samme slengen. Det er gjerne ikke mer enn noen blomster, pastellfargede lys og litt fresh dekor som skal til..! Kanskje en ny blomstervase i pastell? Her kommer en liten kollasj til inspirasjon. Denne våren elsker jeg å blande rosa og gull!

/ Happy Sunday lovelies! I bet many of you like myself, feel like your home is a little ’empty’ now that Christmas is packed away. Before we know it spring is here, and personally, I like to bring it into my home for a feeling of freshness. You actually don’t have to do a lot to get the ‘new and fresh’ vibe. Maybe some flowers, pastel candles or a colored vase? Here come’s a collage of inspiration. This spring I love to combine pink with golden details!

Rosa oppslagstavle: HER │ Rundt speil: HER │ Gulvteppe: HER │ Glora lysestake, L: HER, S: HER 
│ Dots knagger: HER │ Magasinholder: HER │ Strikket pledd: HER │ Rosa vase: HER

Jeg handler det meste hos Room21. Der har de et stort utvalg av både store og mindre merker! I og med at så mange har spurt om magasinholderen og lysestakene mine, tok jeg like gjerne med dem også.. Hvilken dag enn søndag passer vel bedre til å gjøre litt endringer hjemme? Man trenger ikke nødvendigvis å kjøpe noe nytt for en forandring. Skru opp musikken, ommøbler, flytt på ting og vipps så føles hjemmet som nytt før dere vet ordet av det! Have fun. Klem ★

/ I shop most of my interior at Room21. They have a great selection of both big and small brands! I included my magazine rack and my candlesticks in the collage since so many of you have been asking me about them… And hey, what day than Sunday is better for redecorating? None! You don’t necessarily need to BUY something to get the ‘new’ feeling. Turn up the music, rearrange your furniture and boom you’re home feels like new! Enjoy. Xx

13 Responses to I n n r e d n i n g s d e t a l j e r

 1. Heia!

  Veldig gode tips! Noen av tingene er notert i ønskelisten @ notater.
  Jeg skal i dag male tv-veggen med kalkmaling. Oranasj-ish. Blir super fint 🙂 Jeg gleder meg enormt mye til du kommer med det innlegget ila. de neste dagene hvordan iPhonen din er på innsiden. Alle appene dine og hvordan du har organsisert de på telefonen din. Gjerne noen tips om hvordan du klarer å ha oversikt over alle planer. Tips til notater etc.

  Riktig god søndag, og takk for at du i hvert eneste innlegg inspirerer meg i den ene, eller andre retningen <3 Klemmer!

 2. Har du tenkt noe mer på hva du vil erstarte Kate Moss bildet med ? Tenker du mer farger i hjemmet eller syns du det er finest slik det er nå? 🙂

 3. Hei! Dette spørsmålet er kanskje ikke så relevant for innlegget, men jeg vet ikke hvordan jeg skulle fått svar på det ellers… Det er angående de nye Gucci skoene:) Hvor kjøpte du de, hvor mye kostet de og er de behagelige på? Hvordan var de i størrelsen?
  Tenker å kjøpe meg dem selv, så hadde satt stor pris på svar!???

  • Hei Ine Marie! Jeg kjøpte de hos MyTheresa.com 🙂 Jeg måtte ned en og en halv størrelse. De er stive på i starten, men går seg til! Mener de kostet rundt 4500. Klem!

 4. Hei Eirin!
  Mye fin inspirasjon:-)! Du vet vel ikke tilfeldigvis navnet på den gulvlampen med sort skjerm fra Skeidar som du har? Jeg har lett etter den overalt men er nok et utgått produkt..
  Så hyggelig å klikke seg innom bloggen din, du virker som ei herlig jente:-)!
  Anne Marte

 5. Hei Eirin, så fint hjem! Kan jeg spørre hva slags gulv du har og hvilken farge/hva heter modellen?

Follow @ Instagram