fbpx

ANNONSE / Produktene er sponset

I august skrev jeg et innlegg om min hudpleie, og da avsluttet jeg med å forhøre meg om noen av dere hadde erfaring med Elixir, da dette var et merke jeg hadde hatt lyst til å prøve ut ganske lenge. Hvorfor? Fordi jeg hadde hørt mye bra om produktene deres! Meldingene haglet inn med varme anbefalinger. Ikke lenge etter ble jeg kontaktet av flinke Silje Gundersen fra Beths Medispa som fører merket. Vi inngikk en avtale om at jeg skulle få tilpasset et hudprogram mot at jeg skulle skrive en ærlig omtale, og nå er det fire måneder siden jeg startet med Elixir. Det er med andre ord på tide med en review!

• • •

Da jeg begynte med Elixir var huden min tørr og ganske uren. Jeg har alltid vært veldig heldig med huden min, og har sjelden slitt med kviser eller store utbrudd. I fjor sommer derimot slet jeg mye med dette, og det viste seg faktisk å være forårsaket av jeg byttet prevensjonsmiddel fra p-piller til spiral..! Det tok lang tid før jeg fant det ut, men etter antibiotikakur som ikke fungerte, og x-antall besøk hos lege, besluttet vi å fjerne spiralen for og se om det kunne hjelpe. Det tok ikke mer enn noen dager før huden min normaliserte seg igjen. Urenheter, tørrhet, eksem og alt forsvant! Legen fastslo at jeg hadde reagert på den minimale mengden hormoner spiralen skyter ut i kroppen. (Jeg deler dette fordi kanskje flere av dere er i samme båt, og ikke har funnet svaret enda). 

  Etter 4 måneder med Elixir: Flere av produktene kan jeg ikke leve uten. Andre kan jeg leve med å bytte ut. Jeg trekker frem de viktigste – la oss starte med de jeg elsker! Smoothing Cream, Niactil, Green Tea Spf 22, Elixir Pads og Antioxidant Toning Pads er mine absolutte favoritter. Disse kan jeg aldri droppe fra hudpleien min igjen, noensinne! Smoothing Cream gjør huden helt vanvittig fin, ren, glatt og skinnende. Jeg ser umiddelbart forskjell! Niactil jevner ut fine linjer, reduserer pigmentflekker og gir enormt mye fuktighet og GLØD! Green Tea Spf 22 bruker jeg hver dag, for å beskytte huden mot aldringstegn. Denne fungerer utrolig bra under makeup! Begge padsene gjør underverker, og jeg elsker at jeg kan kjenne hvordan de fungerer dypt i huden umiddelbart.

 Disse produktene har ikke overbevist meg → Vi har alle forskjellig hud (det kan godt være at du vil like dem!) Ultimate Eye Formula gav meg ingen effekt, og jeg har testet andre øyekremer som har gitt meg bedre resultater enn denne. Liker heller ikke hvordan kremen som kommer ut først, alltid er stivnet som om korken ikke har vært på (for å være pirkete). Hydractil Lite Cream skal tilføre mye fuktighet. Jeg føler ikke at denne gir nok fuktighet, og at den trekker for fort inn. Kremen er nok for lett for meg – jeg liker følelsen av at huden er fuktet hele dagen. Acticlear har ikke gitt meg noen resultater jeg har merket, og jeg ser ikke nødvendigheten med å bruke denne videre. Gentle Cleanser fungerer greit som rens, men jeg føler at jeg må rense to ganger før makeup er borte.

Det tok tid før jeg skjønte hvorfor mange var trollbundet til Elixir, men slik er det med hudpleie. Det tar tid før man merker resultater, og man må være tålmodig og dedikert til produktene før man kan bedømme dem! Jeg var kanskje litt vel utålmodig i starten, men den som venter på noe godt… Venter faktisk ikke forgjeves. Etter fire måneder kan jeg definitivt si at jeg er strålende fornøyd med Elixir. Jeg har blitt kjent med serien, og funnet ut hvilke produkter som fungerer for meg, og hvilke jeg ikke ser nødvendig å fortsette med. I dag er huden min plettfri, glødende, fuktet og glatt! Pigmentflekkene mine er nesten borte, og jeg har aldri vært så fornøyd med huden min som jeg er nå. Med hånden på hjertet! Det er en fryd å legge makeup med en så fin base. Er det én ting jeg kan pirke på, så må det være at ingen av produktene lukter noe som helst. At hudpleieproduktene mine lukter friskt og godt, gir meg en bedre totalfølelse. Men så lenge de gir meg disse resultatene jeg har fått, kan jeg definitivt leve med det. Håper denne omtalen kan være til hjelp for dere som ønsker å teste Elixir!

Pssst!… Silje Gundersen er kosmetisk sykepleier hos Beths Medispa, og har vært helt fantastisk hele veien. Hun svarer på alle mulige spørsmål, og veileder godt akkurat når du trenger det. Jeg kan anbefale å ta kontakt med henne hvis dere er interessert i å teste Elixir! T: 22 55 53 80 (tast 4). Klem!

41 Responses to Elixir│4 måneder senere

 1. Har så lyst å teste disse selv, nå må jeg absolutt gjøre det 🙂
  Om du ikke har noe i mot at jeg spør – hvilken prevensjon bruker du nå? Jeg tok p-piller før, og gjorde som deg og gikk over til spiral siden jeg gikk så mye opp i vekt av de. Likevel er jeg ikke 100% fornøyd med spiral, selv om jeg syns det er bedre. Jeg ønsker egentlig ikke å ta p-piller på grunn av mengden hormoner som blir sluppet løs i kroppen, så jeg lurte på om du har noen tanker om dette eller noe du har vært veldig fornøyd med? 🙂

  • Hei Kjersti! Jeg bruker Mercilon og har brukt det i alle år. Tanken på mengden hormoner i kroppen… Skulle helst vært foruten men det er ikke et alternativ – og det var dessverre ikke spiral for meg heller med tanke på bivirkningene, til tross for at det var enklere enn p-piller. Har aldri fått bivirkninger av Mercilon, men prøvde å bytte til spiral fordi jeg ikke var så flink til å huske på og ta pillen.. Klem ?

 2. Hei, Jeg lurte bare på hvor armbåndet ditt var fra? Er det fra Cartier? Hvis ikke, hvor er det fra – har så lyst på det fra Cartier, men prisen er dessverre altfor svimlende for meg…
  Klem

 3. Åhh glad jeg ikke er alene i dette med prevensjon og bivirkninger… byttet til p-stav fra piller å da raste jeg opp i vekt å eksploderte til en kjøttkake i ansiktet? Trengte virkelig tips til å redde huden min nå som jeg har fått tatt den ut!! Tusen takk?

 4. Hei Eirin!
  Jeg byttet selv fra mercilon til spiral for ca ett år siden, og det gikk ikke opp for meg før nå hva som kan være grunnen til at jeg «plutselig» sliter med uren hud og kviser.. Men fikk du noe svar på hvorfor den minimale mengden hormoner fra spiralen gir slikt utfall, og ikke p-pillene, som har mye mer hormoner? For meg er det uaktuelt å fjerne spiralen (fordelene er for meg større enn ulempene her), så jeg lurer på om du vet om Elixir kan fungere til tross for det?

  • Hei Karoline! Elixir produktene roet ned huden min før jeg fjernet spiralen, uten tvil. Men ikke nok til at jeg valgte å fjerne spiralen! Jeg ragerte skikkelig på hormonet, mulig det er et annet enn det som er i p-piller – eventuelt sammensetningen! Veldig merkelig. :O

 5. Finnes hormonfri spiral! Jeg tåler ikke hormoner i det hele tatt, og det ble min redning:) Heter gynofix kobberspiral, er bare enkelte gynekologer som setter de inn.

 6. Hvorfor står det at du at du har testet rich cream, når det er bilde av lite cream? 🙂 Anbefaler niactil rens, den er helt super.

 7. hei. jeg har også hørt mye bra om dette merket, og har ville testet det ut. men en ting som holder meg igjen fra å kjøpe nye produkter er at jeg ikke vet om det er alkohol i produktet. det står jo på ingrediens listen, men ikke alle som viser denne på nettsider osv.. så da lurer jeg på om kanskje du kan hjelpe meg med å svare på om det er alkohol i noen av disse produktene? dumt å kjøpe noe man ikke får brukt 🙁 tusen takk for svar og god inspirasjon på bloggen din 🙂 klem

 8. Hei, Eirin! Har gledet meg til du skulle dele dette innlegget med dine erfaringer fra Elixir. Har selv brukt produkter fra merket i over 1,5 år, og er som deg stor fan av Niactil 4% og Green Tea-dagkremen. 🙂 Lurer på om du har noen erfaring med/hørt noe om Niactil cleanser? (Jeg synes heller ikke at Gentle cleanser var noe must-have).

 9. Jeg har heller aldri hatt uren hud før jeg gikk fra p-piller til spiral. OG går på antibiotikakur nå som ikke fungerer. Takk for at du deler! Kan jeg spørre hvilken prevensjon du valgte istedenfor?

  • Akkurat! Bare hyggelig! Virkelig så frustrerende.. Jeg holdt på å bli gal! Jeg går på Mercilon p-piller, har gått på dem i alle år 🙂 Aldri merket noen bivirkninger av dem. Ønsket å bytte fordi jeg ville slippe å ta pillen hver dag, men nå gjør jeg det med glede!!

 10. Heihei!

  Du skal alltid rense huden to ganger om kvelden og en gang om morgen. Ser noen skriver at Niactil (4%) er avhengig av produkt over, men det er den ikke. Den kan fint brukes alene – men til deg høres det ut som om du må ha noe mer næring og fukt over. Hva syntes du om Pore Tightening mask?

  Til øyekrem anbefaler jeg virkelig Carita Diamond Eye day & night, det er det beste jeg har prøvd. Hvis du også føler deg ekstra tørr, sliten og mørk under og rundt øynene anbefaler jeg deg å testet ut Eye Patches også fra Carita – de gjør underverker!

  Hilsen hudpleier,
  Marthine

  • Hei Marthine! Takk for at du deler 🙂 Opplever også at Niactil duger alene. Elsker det produktet! Jeg likte Pore Tightening mask veldig godt. Den gjorde det den skulle – eneste er at jeg ble ganske tørr etterpå. Da var det rett på med Niactil! Skal undersøke øyekremen og patchesene. Du er gull! <3

 11. Jeg sliter i perioder veldig med uren hud selv, og har lenge vurdert å prøve denne serien. Den er bare så himla dyr 😮 Så takk for en ærlig, utfyllende og grundig gjennomført vurdering, nå ble jeg overbevist om at jeg må prøve!

 12. Helt fantastiske produkter. Jag har brukt elixir i ca et år nå og veldig fornøyd. Nicatil er helt klart storfavoritten. Jeg sluttet med det en periode og brukte kun articlear og pads, men merket fort på huden. Nå har jeg gått tilbake til nicatil igjen og nuppene på kinnene har begynt å forsvinne igjen:D

 13. Jeg elsker at produktene ikke lukter noe. Når produkter lukter, føler jeg at de er tilsatt parfyme eller annet som ikke er bra for huden. Er det Smoothing Cream 10 % du bruker? 🙂

 14. Akkurat bestilt noen av favorittene dine fra Elixir, gleder meg til å prøve de!:D Men lurer på om du har en god øyekrem å anbefale?:)

 15. Hei,

  Jeg har selv prøvd utallige hudpleieprodukter, men Elixir utgjør en vesentlig forskjell. (Alle vennene mine skryter virkelig av huden min etter jeg begynte på programmet til Elixir.) Produktene er dyr ved kjøp, men er såpass drøy at man i løpet av et år bruker mindre penger på hudpleie.

  Er 110 % enig at produktene her kan anbefales på det sterkeste.

  Ha en fin kveld! 🙂

 16. Opplevde du Eirin eller andre opphovnet ansikt av Niactil? Måtte gå på allergimedisin for å få med hevelsen. Er det kun snakk om tilvenning? Tør nesten ikke prøve igjen.

Follow @ Instagram