fbpx

I går var det duket for Costume Awards, og det var en suksess som alltid med høy glamfaktor og bobler i glassene! I og med at jeg hadde møter og jobb hele dagen rakk jeg ikke styling. Istedenfor ble det en rask quick-fix på hotellrommet før jeg dro videre på middag med kunder og teamet mitt på Nodee. Det var så hyggelig! Antrekket mitt for kvelden ble dress stylet med body, hæler og oppsatt hår. Har man dårlig tid er en enkel ‘bun’ alltid en sikker vinner..!

/ Last night it was time for Costume Awards and it was a huge success as always. Despite the fact that i had meetings and work all day, I didn’t have time to do any fancy styling before the event. I ended up wearing a suit and my hair up in a simple bun – always a great solution when you’re in a hurry!

Body: H&M
Blazer: Ganni
Pants: Zara

Nå har jeg akkurat kommet hjem til Bergen! Planen er å hoppe i noe komfortabelt, tenne lys og bare nyte at det er fredag og helg ♥
/ I just got back to Bergen! Plans for tonight – change to something comfy, lighten candles and enjoy the fact that weekend is here. Xx

57 Responses to Costume Awards

 1. Så sykt fin du var! <3 Elsker denne looken!
  Kan du ikke gjøre en hår video om hvordan du lager en sånn bun med kort hår? 😀
  Har lik lengde som deg, og jeg skulle gjerne hatt litt ny inspo på frisyre fronten
  Klem til deg <3

  • Hei Hannah! Tusen takk, det var kjekt å høre 😀 Hemmeligheten er hårspray, hårspray og enda mer hårspray når man har kort hår. Haha! Lag en bun og spray godt slik at håret ikke faller ned i nakken bak. Da slipper du fliseklemmer også, som ikke alltid ser like lekkert ut. Jeg bruker tørrsjampo XXL volume fra Batiste for å få volum i håret først :* Klem og god helg!

 2. Kjempe fint antrekk:) du er så flink til å sette sammen tøy 🙂
  Håper du får en fin kveld videre 🙂

 3. Heiii, Eirin <3

  Jeg blir SÅ inspirert av deg! Makan til jente. Så fiiin du er!!

  Jeg ser det er flere som skriver det samme her: Når får du laget er slik innlegg om hvilke apper du har, og hvordan du har organisert alle sidene dine på iPhonen din?? Hadde vært supert å fått i helgen ☺️☺️ Du er best !

 4. Har du gjort noe med brystene? De ser så fyldige ut, hehe!
  Elsker stilen din, har gått ned 25 kg på under 6 mnd og sliter virkelig med å finne min egen stil og ser virkelig opp til deg. Har du noen tips?
  Du gløder, virkelig! Stor klem<3

  • Herregud, så viljesterk du er! Det er jo helt utrolig ? Forskjellen her er vel at jeg har spist godt i julen, og at jeg har på meg hold-in-body med pushup.. ? Når det kommer til det å finne din stil.. Det første steget er å finne ut hva du liker, hva du synes er fint og ikke minst hva du føler deg komfortbel med. Det er mye inspirasjon å hente på Instagram, for eksempel! Rydd opp i hvem du følger og fyll feeden med inspirerende kontoer. Andre steg kan for eksempel være å tømme hele klesskapet, og bare rydde inn de plaggene du liker nå som matcher den stilen du liker, og det uttrykket du vil utstråle. Det tar tid å finne sin stil <3 Lykke til. Klem!

 5. Hei! Synes sminken din var så utrolig nydelig både på de Insta/Snapstorien jeg så og disse bildene.. Kunne du delt sminkeproduktene du brukte/kort hva du gjorde for denne looken? God helg! 🙂

 6. Så fin du er! ⭐️ Alt kler den smukke! Lekker farge på leppestift din. Kan du dele merke/farge?

 7. Åh vakre vakre dæ Eirin!
  Kordan foundation har du brukt? Den så helt nydelig ut!!
  Ønske dæ en riktig fin helg videre, det fortjene du så inderlig! Klem <3

 8. Hei!! 😀

  Kunne du hatt et innlegg hvor du skriver litt om hva slags hudbehandlinger du tar i året og hva du har å anbefale for å få en fin og ren hud? 🙂

 9. Hei, Eirin 🙂 Du som er opptatt av design og liker Apple produkter. Hva synes du om iPhone X (10)?

  Jeg liker ikke notchen (busslommen) på toppen av telefonen den delen som kalles sensor housing (TrueDepth Camera.)

  Det var grunnen til at jeg ikke ville kjøpe iPhone X før den i det hele tatt var presentert av Apple. Jeg kjøpte iPhone 8 Plus når den kom og har ikke angret.

  Jeg har testet X i butikk og synes det er en spennende mobil, men den virker litt uferdig etter min mening og ikke så nyskapende den kunne vært hvis dem hadde jobbet 1 år til med den.

  Jeg hadde også likt å sett et innlegg med hvilken apper du bruker og hvordan du organiserer de.
  Bruker du samme apper på iPad Pro 10.5″ som på iPhone 7 Plus?

  Håper det er flere lesere på bloggen som liker tech som meg 😀

  Gleder meg som andre her på bloggen og følge deg i 2018 😉
  Ha en fin helg! 🙂

  • Hei Jarle! Innlegg med apper og hvordan jeg organiserer kommer i morgen 😀 Når det kommer til iPhone X har jeg faktisk eksakt samme oppfatning som deg. Jeg har vært veldig frem og tilbake, men etter hvert besøk til Apple har jeg endt opp med å ikke kjøpe X. Dette er første gang jeg ikke er overbevist over en nylansering fra dem! Har selv iPhone 7+ og er suuperfornøyd med den. Jeg venter i spenning på neste lansering 😉 God søndagskveld!

  • Jeg er overbevist av X (kanskje fordi jeg hadde en gammel 6er). ? Den er superrask og har kjempebra batteri – holder faktisk mer enn en dag, selv om jeg bruker den mye i jobb. Og så er jo kameraet helt supert, men det er kanskje likt som på 7+ :p

 10. Fyyyy fader for et nydelig antrekk, du ser helt smashing ut!! Er det lenge siden du kjøpte buksen, hvilken modell er det?

  Takk for inspirerende innlegg uke etter uke, samtidig som du virker så utrolig jordnær og snill! Ha en fin lørdagskveld <3

 11. Veldig fint antrekk, kan jeg spørre hvilken str du har i bodyen? er den liten eller stor i str?

Follow @ Instagram