fbpx

.. Hurra, det er torsdag! Det betyr at det er helg i morgen igjen allerede, og det gledes. Jeg tjuvstartet litt i dag jeg, men det må vel være lov? Dagen startet 09:00 på trening med en venninne, og etterpå dro jeg direkte til frisøren (mamma) for å freshe opp hårfargen og klippe tuppene. Såå deilig, ble superfint! Deretter kjøpte jeg med meg noen tulipaner hjem. Torsdag er den store rengjøringsdagen hjemme, og jeg elsker å toppe det med med friske blomster!

/ Hurray it’s Thursday! That means weekend is right around the corner. I started one day early, cause today has been all about weekend vibes! A visit to the hairdresser, working out, fresh flowers for the weekend.. So nice! Thursday is cleaning day, and I love to decorate with fresh flowers afterwards.

T r e a t  y o u r s e l f
• • • •

. . .

 Jeg prøver å besøke pappa hver fredag, men i morgen har jeg planer for kvelden, og derfor bærer det på middag hos han i dag istedenfor! Jeg gleder meg til å synke ned i sofaen mens det knitrer og spraker i peisen.. Det er så hyggelig! Klikk dere gjerne inn senere i dag for en deilig oppskrift. God klem ♥

/ I try to visit my day every Friday, but since I have plans for tomorrow, I decided to go today instead. Looking forward to crawling up in the corner of the couch while the fireplace makes crackling sounds. It’s the best! Please check in later for a delicious recipe. Wish you an amazing Thursday! Xx

15 Responses to All about fresh today

  1. Alltid så vakkert hos deg? kan jeg forresten spørre hvor buksen og blusen fra ditt siste instagrambilde er fra? Nydelig antrekk<3

  2. So happy that you try to write more posts in english like you said in that one post few days ago!
    I have been translating all your posts thats not written in english for all this time that I’ve been reading your blog ?? and will continue doing that everytime when needed. You’re my fave!
    Have a lovely thursday evening ❣️

  3. Hei! På vei hjem fra kickboxing tenkte jeg plutselig på deg! Har du sluttet, evt hvorfor ? Husker du skrev du elsket det, men kan ikke huske du har nevnt det på en stund 🙂

    • Hei Stine! Morsomt at du nevnte dette nå. Satt akkurat og diskuterte det med pappa 😀 Jeg ELSKER kickboxing! Etter at jeg graderte meg til nytt belte ble nivået et helt annet og det synes jeg rett og slett var litt for mye. Da trente jeg med de beste av de beste, og plutselig gikk treningen fra gøy til kamp. Men nå skal jeg begynne igjen med en coach, istedenfor i grupper. Det gleder jeg meg SYKT til 😀 I det siste har jeg bare trent på egenhånd.. <3

  4. Hei Eirín! Du er virkelig skjønn. Vil du fortelle hvordan du redigerer bildene dine på instagram?☺️ Ha en fin kveld videre!

Follow @ Instagram