fbpx

1. januar våknet jeg opp til 2017 i New York, etter en fantastisk feiring av både jul og nyttår med hele familien i drømmebyen.

Jeg delte oppskriften på verdens deiligste ‘spicy kikertgryte med kokos’ som ble en stor suksess. Mmm!

I det kreative hjørnet lagde jeg meg mine egne, dekorative krukker til kjøkkenbenken.

Jeg pendlet mye frem og tilbake i Ålesund for jobb i februar, og var i mange inspirerende møter. I mars begynte våren å komme. Boblejakken ble byttet ut med deilige strikk. Forholdet ble byttet ut med singellivet, og jeg lot lokkene falle for en forandring. En turbulent og tung måned – men til slutt fant jeg meg selv lykkeligere enn på lenge, og jeg vil si at mars var den morsomste måneden gjennom hele året med mye sprell, glede, farger, lettelse og moro..!

Jeg inviterte pappa over på verdens beste apple crumble pai.

I mars dro jeg til Stavanger for å henge med besteforeldrene mine. Jeg elsker å ta slike småturer til dem i løpet av året!

Jeg tok 3 dagers intensivkurs i å holde foredrag, og holdt deretter mitt første i jobbsammenheng. Dnb – Kvinner og Ledelse!

· A p r i l ·

I april reiste jeg mye. En av de beste turene gikk definitivt til Paris og Vichy!

Jeg elsker Paris om våren!

Cath og jeg ble booket til jobb i Riga, Latvia. Vi mistet hele gruppen, ‘forlatt i Latvia’ ble turens strofe, og vi endte opp med å ha verdens morsomste dag. Oss to i et nøtteskall! Kom hjem med kramper i magen etter alle latterkulene. Cath har definitivt tatt året mitt til nye høyder. Verdens beste venn!

Jeg delte oppskriften på den mest lagde middagen min i 2017.. Creamy avocado pasta!

Påsken ble feiret i Hemsedal med en stor gjeng venner. Det var SÅ gøy!

.. Jeg delte også oppskriften på det deiligste grytebrødet til helgen!

På slutten av måneden arrangerte Cath, Julia og jeg pop-up shop! Samme kvelden hadde jeg min første date med M. Det gikk visst bra!

· m a i ·

Måneden startet blant annet i Oslo på jentekveld med Stylista gjengen! Såå fin dag.

Jeg gledet meg til 17. mai og delte et innlegg med mine fineste bunadfrisyrer til inspirasjon.

Sommeren begynte å vise sine tegn, og jeg hadde mange fine kvelder ute på terrassen.

.. Hipp hipp hurra! Jeg hadde den beste 17. mai feiringen noensinne med venner og familie.

· J u n i ·

Jeg dro på første kjærestetur med M til Barcelona og vi hadde det helt fantastisk!

.. Noen dager etter jeg kom hjem dro jeg videre til Bali med min lillesøster i 10 dager!

· J u l i ·

Bursdagsmåneden! Jeg hadde dilla på silkeskjerf, og brukte det hele tiden! I håret, på vesken, rundt halsen..

Jeg ble booket til en spennende jobb som tok for seg 3 byer på 3 dager! Amsterdam, Berlin og Paris.

Jeg fikk meg et nytt speil i gangen som jeg bare elsket! Still do..

Jeg tilbragte late dager i Makarska, Croatia med kjæresten. Denne ferien hadde alt jeg kunne ønsket meg! Frokost i solen på balkongen, salt i håret, timer i sjøen, sol på kroppen, en fantastisk bursdagsfeiring og sommerfugler i magen. Vi skal tilbake denne sommeren også, og jeg gleder meg som et barn!

Hele juli måned gikk jeg for det meste rundt i badedrakt, slippers og Levi’s. For en befrielse!

· A u g u s t ·

Solen skinte fremdeles, og jeg bestemte meg for å plante klatreroser. Jeg kjøpte også drømmevesken!

Resten av august ble for det meste tilbragt…. Akkurat her – på havet! Båtplassen min like nedenfor leiligheten hadde stått tom lenge, og jeg bestemte meg endelig for å kjøpe vannscooter. Herregud så mye moro vi hadde det med den! Gleder meg til å få den på sjøen igjen til våren. Balsam for sjelen!

I august sa jeg opp kontoret mitt i byen. Jeg fikk ikke brukt det nok, og i og med at jeg reiste så vanvittig mye dette året følte jeg for å ha hjemmekontor istedenfor. Dette lagde jeg til i 2. etasje som uansett sto tomt, og jeg angrer ikke på den avgjørelsen! Økonomisk oppi alt annet, var det også.

· S e p t e m b e r ·

Jeg lot lokkene falle igjen, og trivdes godt med det korte håret.

Sykkel-VM fant sted i Bergen. Cath, Tomine og jeg rigget oss til på Fløyen med hjemmelagde boller og vin! For en fantastisk dag.

Jeg skrev et innlegg som ble årets mest leste, hvor jeg åpnet meg helt… Ellers fikk jeg dilla på pastellys!

· O k t o b e r ·

Oktober startet med nok en jobbtur til Ålesund. Billy fylte også 3 år denne måneden!

Jeg forelsket meg i denne kåpen som jeg fant i Oslo.

Jeg dro på jobb til St.Tropez og hadde noen fantastiske dager i varmen!

Jeg delte handlelisten min med dere!

Jeg dro til Oslo og hadde event med Clarins hvor jeg møtte mange fine lesere.

Det var Halloween stemning i leiligheten!

Jeg dro på roadtrip til Volda med kjæresten og Billy for en helg hvor vi bodde på hotell og koste oss!

· N o v e m b e r ·

Jeg fikk ny sofa! Blå velour.. Såå fornøyd med den!

Første søndagen i november dro jeg på tur til Fløyen med kjæresten og Billy. Magisk dag!

Reklame / Jeg lanserte designsamarbeidet med L’Occitane som ble en stor suksess!

Hjemmekontoret mitt ble endelig ferdig, og jeg var SÅ fornøyd med den nye veggen!

Julen begynte å nærme seg, og jeg koste meg med pyntingen.

· D e s e m b e r ·

1. desember våknet jeg opp i New York. Her tilbragte kjæresten og jeg en uke på juleferie!

Reklame / Jeg designet bestikk for Hardanger Bestikk, og delte nyheten med dere!

Snøen falt tungt i Bergen, og jeg koste meg på mange lufteturer. Ikke minst i det nye flanellsengetøyet jeg unnet meg for vinteren!

. . .

Resten av julen tok jeg meg fri for å lade kreftene til 2018. Takk for det gamle, gleder meg til det nye ♥

11 Responses to 2017│Recap

 1. Hei eirin, så fin blogg du har 🙂
  Duh, jeg lurer på hvilke størrelse du har i det grå fløyelsengeteppet ditt fra H&M? er det 260×260 eller 180×206?

 2. Åh blir så inspirert av deg! Er det èn blogg som jeg alltid må innom og som alltid imponerer må det være din! Klare, lyse og flotte bilder til enhver tid og alltid fine innlegg!! Håper på flere videoer fra deg i 2018! Alt fra å følge deg gjennom en hel dag(vlog) til sminkevideo, innkjøp, lookbook og reiser! Klem <3

 3. Hei Eirin! Stor fan av bloggen din og deg, du er en stor inspirasjon <3
  Jeg og kjæresten vurderer å reise til Makarska denne sommeren, og lurer derfor på hvilket hotell dere bodde på, og om det var mye å gjøre og mange bra restauranter der?
  Stor klem 🙂

 4. Hei Eírin!

  Jeg har forsøk å bladd i arkivet ditt angående Markarska-turen din i fjor sommer, da jeg lurer på hvilket sted langs rivieraen dere bodde og hvilket hotell/leilighet dere benyttet dere av? Hadde satt stor pris på svar da jeg og kjæresten sterkt vurderer å sette snuten mor Kroatia i sommer 🙂

  Klem

Follow @ Instagram