fbpx

BRILLENE I INNLEGGET ER SPONSET

· The perfect way to keep your glasses organized ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.. Her kommer et lite mandagstips fra meg til dere! Jeg er veldig glad i brillene mine, men opplevde tidligere at jeg brukte kun ett eller to av parene, fordi mesteparten lå skjult i brilleetuier og var derfor lett å glemme. Jeg elsker H&M Home! Her finner jeg alltid så mye smart når det kommer til det meste til hjemmet. Dette skrinet kommer i flere ulike modeller, og akkurat denne modellen er perfekt til å oppbevare både hverdagsbriller eller solbriller oppi.

/ Here’s a little Monday tips from me to you! I love my glasses, but before I experienced that I only used like one or two pairs because most of them were hiding in satchels all the time. Basically, I couldn’t see them, and therefore I didn’t use them! I really love H&M Home.. Here I always find practical yet pretty things for my home. This box comes in various models, and this exact model is perfect to keep your favorite glasses organized in..!

Her kan dere se hvordan jeg organsierer smykkene mine i en annen modell av skrinet.
/ Here you can see how I organized my jewelry in another kind of model.

Brillene holder seg støvfrie og rene, på en dekorativ og lekker måte. Skrinet har fått plass ved smykkene mine, da jeg personlig mener at hverdagsbriller er minst like viktig tilbehør som alt annet! Solbriller også, naturligvis.. Håper dere likte tipset! Jeg er i hvert fall superfornøyd. God mandag dere ♥

/ My glasses stay dust-free and clean in a decorative and pretty way. I’ve placed the box next to the one with all of my jewelry, simply because I mean that everyday glasses is just as important for accessories like anything else! Sunglasses too, of course.. Hope you like my tips! Enjoy your Monday.

12 Responses to How I organize my glasses

  1. Hvor er almanakken fra? Den var kjempefin.

    Har lest bloggen din lenge og syntes det er fantastisk hvordan du klarer å skape en liten verden som er så lekker og inspirerende! Masse gode tanker til deg og håper du har hatt en super jul:)

  2. Hei! Hva heter de forskjellige brillemodellene og nr? Tenker på nr 2 ovenfra og de 3 nederste. Sykt kule 🙂 Fin blogg 😉

  3. Her om dagen la du uten en snap der det Kom frem en liten bit av et hvit sengetøy med gull eller glitter stripe ? 🙂
    Hvor er det fra ?:)

  4. Åå, det var kjempefint og ikke minst praktisk. Lettere å se hvilke briller man faktisk har å velge mellom <3 Selv må jeg gå til innkjøp av nye briller, og må si du har mange fine. Litt tips og inspo, det sier jeg ikke nei takk til akkurat <3 Klem!

  5. Hey 🙂 where are the rosé coloured round glasses from? The third ones from the bottom? Hope you reply 🙂

Follow @ Instagram