.. Det er fremdeles helg, og det utnyttes! I dag sov kjæresten og jeg ekstra lenge. Det ble frokost på sengen mens vi så to episoder av ‘First dates UK’ og nippet på ferskpresset appelsinjuice (dere måå se det). Jeg har ikke brukt juicemaskinen på lenge, men det smaker jo så mye bedre! Er det bare jeg som elsker appelsinjuice til kaffen? Det er verdens deiligste kombinasjon om morgenen! Vi spiste toast til frokost laget med grovt brød, og det var  godt. Nam!

/ It’s still weekend! Today my boyfriend and I slept for a long time and it was so nice waking up feeling rested. We had breakfast in bed while watching ‘First dates UK’ (you have to watch it, so fun) and sipping on freshly pressed orange juice. I haven’t used my juice machine for a long time but it tastes so much better so that’s just silly! Anyone else loving orange juice with coffee in the morning btw? It’s the best! We also had whole grain toast. Yummy!

.. Denne uken har fokuset vært på å bli kvitt sukkeravhengigheten i form av godteri og generelt søtsaker. Nå er jeg på dag 7 og kroppen føles allerede så mye renere og freshere fra innsiden. Etter søtsaker hver bidige dag gjennom hele julen, skal det bli godt å kutte ned til bare lørdager igjen fremover!

/ This week I’ve been working on getting rid of my sugar addiction when it comes to candy, sweets and treats. Now I’m on day 7 and my body already feels so much better! Clean and fresh.. After having sweets every single day during Christmas, it will be nice to cut down to only Saturdays again.

.. Morgenkåpen min er fra merket Lady Avenue i 100% silke. Det er den beste jeg noensinne har hatt! Den er lang og perfekt å slenge på seg om morgenen, etter dusjen, på kveldene mens man gjør kveldsrutinen ++. Jeg kjøpte den i romjulen og har nærmest flyttet inn i den siden siden. Nyt søndagen ♥

/ My robe is from a brand called Lady Avenue and it’s 100% silk. The best I’ve ever had, honestly! It’s long and perfect to throw on in the morning, after a shower and even in the evenings while doing my night-routine. I bought it right after Christmas and I’ve already moved into it. Enjoy your Sunday!

47 Responses to Silk robe & fresh juice

 1. Kor får ein kjøpt badekåpa og kor har du fått kjøpt skjærebrettet i marmor? ? ha ein fin søndag vidare 🙂

 2. Hvilket brød bruker du når du lager toast? Er det hjemmelaget eller har du funnet et godt alternativ i butikkene?

 3. Hei! Fikk samme juicemaskin som deg til jul og lurte på om du skreller frukten og grønnsakene før du juicer dem?

 4. Herlig!! En sånn morgenkåpe må jeg investere i. Noen ganger er det greit for naboene også, at ikke det bare blir undikken ?? forresten, har du sett den nye bacheloren? Endelig kan jeg sitte klistret til TVen en gang i uken ✨❤️ Stor klem

 5. Hei Eirin!

  Hvor kan jeg kjøpe det lille søte brettet som du har på disse bildene? Skulle gjerne hatt et selv!
  Fortsatt god søndag til fine deg! Klem

  • Usikker, de selger det kun på Rema mener jeg så mulig det er deres merke. Det står proteinbrød med sator skrift, og brødet er mindre på størrelsen enn de vanlige 🙂

 6. Skal kjøpe en MacBook til uken og er så usikker på fargen og merket haha. Har sett at den nyeste MacBook Pro har med Final Cut Pro noe som er greit å ha dersom man vil redigere filmer osv, usikker på om Air har den type redigeringsprogram eller bare IMovie!

  Skal innom å høre på Eplehuset på tirsdag om dette! Men hvilken farge på macbooken hadde du valgt dersom det sto mellom stellagrå/sort typ eller gull? haha

 7. Selv om du ikke blogger like ofte som før, elsker jeg at hvert innlegg har kvalitet! Lyse bilder, god tekst osvosv! Ha en fin dag og stå på❤️

 8. Godt nyttår! Jeg elsker stilen din, minimalistisk men alltid med noe ekstra. Jeg hoppet blant annet på tipset om sølvskoene for lenge siden, og elsker når du kommer med tips og triks til mote og innkjøp. Håper du kan komme med flere slike innlegg fremover som ikke er sponset eller er for dyre. Du er så god på det! Gleder meg til å følge deg videre.

 9. Kan jeg spørre i hvilket programm du redigere bildene dine? F.eks når du setter to opp mot hverandre eller lager bakgrunn til skjermen og sånt! Savner en til Januar btw 🙂

  Har fått med du ikke vil røpe hvordan du readigere lysetteningen og sånt, det er helt forstålig!

 10. Hei og godt nytt år! Har fulgt deg lenge med stor glede og syntes bloggen din er av Norges absolutt beste! Har samtidig tenkt at jeg skulle gi deg en vennlig tilbakemelding om at jeg syntes mange av bildene dine ofte ser litt like ut. Så kunne kanskje ønsket meg litt færre bilder i innleggene? Teksten er alltid god og gjennomført! Ha en strålende uke videre!

Follow @ Instagram