E n j o y i n g  t h e  h o l i d a y s

Jeg håper dere nyter julen like mye som meg. Før det nye året banker på døren, har jeg bestemt meg for å ta juleferie til 3. januar! De siste månedene har vært intense, og jeg trenger noen dager på å senke skuldrene og hente ny inspirasjon. Da stiller jeg sterkere tilbake, med nytt giv og frisk motivasjon i 2018!

♥ ♥

Med dette ønsker jeg å komme med en liten oppfordring til dere også. Lukk igjen datamaskinene og logg av sosiale medier noen dager! Fokuser på kos og hygge med de som betyr mest, kryp opp i sofakroken med de koseligste julefilmene, og spis godterier og bakst med den beste samvittigheten..!

.. Selv om jeg logger av noen dager skal ikke kameraet ligge på hyllen. Jeg tenker å gjøre en liten ‘recap’ når jeg er tilbake! I morgen tidlig pakker kjæresten og jeg bilen, klar for noen avslappende dager på Geilo. Der skal vi stå på ski å kose oss – til og med feire nyttårsaften! Det gleder jeg meg skikkelig til.

.. Nyt romjulen enn så lenge, så snakkes vi igjen 3. januar ♥
Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Christmas vacation

  • Susannecasandra
    Dette fortjener du:) kos deg masse på Geilo 🙂

  • Oda
    God tur og god ferie! 🙂 Drar selv på hyttetur med fine folk nyttårshelga. Gleder meg!

  • Anonym
    Nyt ferien!

  • Martine
    Jeg har fulgt bloggen din i årevis, og du er og forblir den desidert beste bloggeren! Du skriver rett fra hjertet, og levere innlegg med kvalitet hver eneste dag. Det er rett og slett imponerende! Alt godt ønkes til deg i det nye året<3
    Klem

  • Pia
    Hvor er sengesettet fra?
    Lurte og på om du kunne fortsette med «You asked, I´m answering» spalten din?

  • Ingrid
    Kan du lage et innlegg med blogger/nettsteder du leser? Leser din blogg fast men har lyst til å følge flere i din stil!

  • susannecasandra
    kan du legge ut bilde av kjøkkene ditt?<3

Comments are closed.