Jeg vet ikke om dere husker det, men for to år siden spurte jeg om tips til hvor jeg kunne finne gråmelert flanellsengetøy til jul! Denne vinteren unnet jeg meg dette settet fra Lexington som heter ‘Chambray Flanell’ i fargen gray melange, og det er det mykeste jeg noensinne har sovet i. Perfekt til kalde netter når gradestokken viser under null – ikke minst deilig å ligge og kose seg i mens man snurrer julefilmer i sengen på mørke kvelder. Julestemning i sengen!

· Cozy flanell, stockings & stars ·

I dag kjører kjæresten og jeg til Stavanger, anledning julekonsert med Kurt Nilsen i morgen. Billy blir også med, og jeg gleder meg sånn! Vi har bestemt oss for å ta det helt med ro, bare nyte hverandre og ikke stresse. Om det så betyr å ligge i hotellsengen lenge, spise hotellfrokost like før den er slutt eller hva.. Spiller ingen rolle. Vi begge ønsker bare noen late dager uten stress! Jeg har laget kakao på termos og niste til bilturen. Kos! God fredag – nyt helgen ♥

11 Responses to Christmas bedding

  1. Det så digg ut! Elsker flanell i vintermånedene 😀 Ha det hyggelig på konsert i kveld – det må jo være toppen av julelykke å få høre på Kurt Nilsen synge julen inn LIVE! Heldige!

  2. Åh, så fint <3 Sånn vil jeg og kjøpe til senga til meg og kjæresten!
    Kos dere masse i Stavanger og på konsert <3

  3. Det er helt fantastisk, jeg har det samme og bruker kun det. Vasker, tørker og tar det på igjen samme dag! Med på kjøpet fikk jeg også x antall overnattinger fra en venninne som likte sengetøyet så godt at hun ville sove hos meg hele tiden..! 😛

  4. Hei! Så koselig innlegg! Jeg trenger mega hjelp! Jeg skal kjøpe presang til en gutt og jeg har ingen anelse på hva?! Og dette er den første gutten jeg har kjøpt presang til i mitt liv..???

Follow @ Instagram