ANNONSE

M E R R Y  C H R I S T M A S

Lesebrettet mitt har fulgt meg på mange reiser, og er et fantastisk gavetips til den som liker å lese og som ofte er på reisefot! Om man så pakker lesebrettet med i håndvesken i hverdagen, eller i kofferten på reise – da har man alle favorittbøkene samlet på en og samme plass. Dessuten kan man laste ned nye bøker via wifi når som helst, og man går rett og slett aldri tom for bra lesestoff. Det beste av alt er at det er så lite, fint og nett. Det elsker jeg!

 

. . Lesebrettet finner dere HER

3 Responses to J u l e g a v e t i p s

  1. Har vært i meste laget med annonser i det siste, synes jeg. Skjønner at denne tiden er høysesong, men annethvert innlegg? 🙁 Og nå som du er i NY – jeg vil heller se mer av det 🙂

  2. Hei 🙂 Greit med annonse, men virker mer genuint om du deler litt mer av bruken du selv har av dette produktet, typ hvilke bøker du selv har på den og bilde av dette, når du bruker den osv, slik at det virker troverdig at du faktisk benytter det selv.. Bare et tips 🙂

Follow @ Instagram