fbpx
New York time: 9:55 am

Jacket: Acne
Knit & skirt: Zara
Sunglasses: Céline
Boots: Nude

Det er flere år siden jeg tok turen opp til toppen av Rockefeller Center, og det var en selvfølge at det måtte oppleves på nytt i og med at dette er M sin første tur til NY! Det sto til forventingene, og jeg kommer fremdeles ikke over den nydelige utsikten. Breathtaking! I går var hittil den beste dagen våger jeg å påstå. Vi gjorde så mye koselig, og avsluttet kvelden i Radio City Music Hall, hvor vi så Christmas Spectacular! Hvis du ikke får julestemning og tårer i øynene på denne forestillingen, så er det faktisk ikke håp.. Jeg satt og måpte gjennom hele showet, og det var jeg ikke alene om! Anbefales på det varmeste ♥

/ It’s been years since I traveled up to the Top Of The Rock. Since it’s M’s first time in NYC, of course, we had to do it! It was just as amazing as I remembered, and I’m so glad we did it. The view is seriously breathtaking! Yesterday was probably the best day in NYC so far. We did so much! Best of all, we ended our day at the Radio City where we went to see Christmas Specatular. If your eyes don’t tear up ad you don’t feel a touch of Christmas spirit during this show, you’re lost!.. Xx

15 Responses to Top of the rock

 1. fine bilder ! <3 likte antrekke ditt, får en utsikt det var det, håper jeg får oppleve NY en gang, <3

 2. Hvor er «dette vil jeg gjøre i desember»?!?!
  Jeg lever for de innleggene, hahah.
  Håper det kommer snart, kos deg i NY <3

 3. Nydelig utsikt! Ser ut som dere storkoser dere <3 Du må nyte det!
  Jeg ser du skrev at skoene var fra nude, er dette noen lignende de du kjøpte fra strafford, syns de så veldig like ut 🙂

  Kos dere videre :*

 4. Æh, så utrolig fin jakke! Har siklet på den samme i sort i evigheter, tror jeg må slå til altså 🙂 Kos deg masse videre i New York!

 5. Hei!
  Er de skoene fra Nude of Scandinavia?
  Så på et bilde på instagram at du hadde skrevet at de var fra Stafford ? Jeg finner de ingen steder på nett ?‍♀️

 6. Love the pictures! ? I was wondering what size is that your knit? Thought about buying it but they only have it in size M..

Follow @ Instagram