fbpx

Annonse for eget designsamarbeid

E i r i n  K r i s t i a n s e n  X  H a r d a n g e r  B e s t i k k

Endelig kan jeg avsløre mitt første prosjekt med dere.. Dette er jeg SÅ stolt over at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! De siste to årene har jeg i samarbeid med Hardanger Bestikk designet min helt egen serie – et eksklusivt bestikk som sklir rett inn i interiøret, og som skinner og skiller seg ut under borddekking. Både farge og design er nøye gjennomtenkt, og etter lang tid våger jeg å påstå at vi har laget det perfekte bestikket. Jeg har hatt Hardanger Bestikk i kjøkkenskuffen helt siden jeg fikk min første leilighet, og nå kan jeg stolt si at det er mitt eget design. Det er SÅ lekkert og unikt!

.. Hvorfor er det unikt? Først og fremst har jeg gjort noe helt nytt. Jeg ønsket å lage en yoghurtskje! Dette er noe jeg spiser hver dag, men jeg opplever alltid at spiseskjeen blir for stor, og teskjeen for liten. Yoghurtskjeen i kolleksjonen er perfekt på størrelsen, i tillegg til dybden. Den passer til alt fra yoghurt, smoothies og Açaí bowls! Dessuten har vi risset inn detaljene fra gullmedaljongen min på baksiden av bestikket for et iøynefallende, personlig preg.

Bestikket har allerede blitt flittig brukt det siste året, og jeg elsker alt ved det. Eskene og silkepapiret det kommer i, har vi også brukt mye tid på. Lekre esker i sort og gull, som setter den lille prikken over i’en. Dessuten følger det også med en liten brosjyre med mine favorittoppskrifter til inspirasjon!

Bestikket kommer i to nydelige utførelser, som jeg har valgt å kalle ‘Elegant’ og ‘Styrke’. Dette er to ord som jeg føler gjenspeiler stilen, personligheten, historien og karakteren min. Dekk bordet med de to ulike variantene hver for seg, eller vær modig og kombiner dem sammen. Det er så stilig! Hvert sett består av 4 deler, slik at du kan kjøpe flere sett og kombinere fargene som du vil etter eget ønske, istedenfor å låse deg til ett fullstendig sett..!

Den perfekte julegaven.

Elegant utstråler selvsikkerhet og klassiske kvaliteter. Dette er et raffinert bestikk som lyser opp både
enklere måltider og dine mest luksuriøse middagsselskaper. Styrke er en kraft i seg selv, og uttrykker rebelsk eleganse.
Oppdekningen får et moderne uttrykk, og det gir enkle retter en unik integritet samtidig som større middager får et sofistikert preg.

Bestikket selges eksklusivt på nett i et begrenset opplag, og dere finner det HER.

50 Responses to Mitt første prosjekt lanseres

 1. Halleluja så fint! Men siden dette bare er i et begrenset opplag blir det vel ikke mulig å skaffe seg evt flere senere?

 2. Det er bare å ta av seg hatten og bøye seg i støve Eirin! Jeg er full av beundring. Råkekkert design, gleder meg til flere prosjektavsløringer <3

 3. Gratulerer så mye og FOR en jobb du har gjort!! Dette bestikket skal stå på ønskelisten min i år <3

 4. Den så jeg ikke komme! Men herregud, så flink du har vært. Virkelig et fint og unikt bestikk. Noe som garantert skal på ønskelisten! Gratulerer <3

 5. Gratulerer Eirin ?‍?? Det var kjempefint design ? Likte både elegant og styrke ??

  Prisen var ikke så verst heller for å være et eksklusivt bestikk designet av deg. Kan du forklare meg X? Er det pga det er et begrenset opplag eller er X samme som romertall 10?

 6. Gratulerer!! <3 Så fine. Synd det er et begrenset opplag, da mange kanskje ikke har mulighet til å investere i ett helt sett(vi trenger typ minst 10-12 av alt). Men det er jo selvfølgelig dette som gjør det eksklusivt da. Jeg skal nå iallefall notere det på ønskelista mi, så krysser jeg fingrene for at det blir mulighet for å fylle på mer senere 😉

 7. Dritstilig Eirin! Pleier ikke å kommentere, men har lest i mange mange år og elsker bloggen din, søta! En av de få bloggene jeg faktisk leser teksten mellom bildene for jeg vet at du alltid har noen positive og vittige ord og historier på lur. Du inspirerer oss hver dag, Eirin! Og gratulerer med prosjektet <3

 8. Klarer ikke bestemme meg for om jeg skal blande eller kun gå for en fargene, hvordan ville du gjort det selv? 🙂

 9. Herlighet, jeg er imponert!<3 Som om jeg skulle ha designet det selv, dette falt virkelig i smak!
  Du burde gi dem tilbakemelding på at dette er noe de burde ta inn som fast sortiment, det er dessverre litt dyrt for en studentlommebok, men dette er noe jeg virkelig ville kjøpt når jeg kommer ut i jobb om 1,5 år dersom det fremdeles var å få tak i!
  PS. En konkurranse med dette som premie hadde virkelig gjort seg:D

 10. Åå skulle gjerne kjøpt dette i gave til mamma, men upraktisk med begrenset opplag på noe som bestikk..

 11. Oi, så stilig! Jeg hadde aldri gjettet at dette var ditt store prosjekt – veldig ulikt fra andre bloggere. Bestikket er nydelig!! Forhåpentligvis kan jeg kjøpe det en dag jeg lever på litt mer enn et studentbudsjett. Gratulerer!

 12. Gratulerer så mye! Det er helt nydelig!:) men er det slik at hvis man skal ha til 12 så er det 6000kr?? :O

 13. Kjære Eirin.

  Jeg savner den tiden når du skrev om kosthold og helse, delte personlige innlegg, delte oppskrifter og tok bilder av sunne juicer og smoothier. Det ga så mye!
  Du er blitt så «Lene Orvik», ikke at det er noe negativt, men savner bloggen din slik den en gang var.
  Hvor mange på 23 år har råd til leilighet med all det flotte interiøret du har plassert inni den? Dette kan være en livsoppgave for mange av oss.. Mange av oss er jo bare alminnelige arbeidende unge voksne uten rike foreldre og en haug med penger vi kan bruke på interiør. Det blir så kjedelig, for slike blogger er det nok av.
  Kan du ikke være mer på bølgelengde med leserne dine.. Du har vokst sånn ifra oss.. Hilsen fast leser..

  • Helt uenig.. Hadde du vært på bølgelengde som meg ville jeg ikke hatt noe interesse av å lese bloggen din. Jeg leser den for å høre om deg som person, hverdagen din og tipsene dine – og ikke minst bli inspirert. Hadde du hatt samme rutiner, tanker og levemåte som meg kunne jeg like gjerne snakket med meg selv. Å se den luksuriøse siden av livet ditt gjør meg bare glad, da jeg har lest bloggen din såpass lenge at jeg vet at dette er noe du fortjener. Det er også gøy å drømme seg bort i andres liv av og til, hehe! Stå på Eirín, og husk at mange lesere mener forskjellig, da noen liker ditt mens andre liker datt. DO YOUR THING!

   • Kunne ikke sagt det bedre selv! Skal Eirin la vær å kjøpe seg leilighet og fine møbler når hun har jobbet hardt for det, fordi du ikke kan? Hadde DU vært i samme situasjon, der du hadde jobbet knallhardt for å komme dit hun er, så hadde du også kjøpt deg leilighet og investert i møbler du liker, uavhengig pris. Nå må vi slutte å være misunnlige og heller la oss bli inspirert av å se hva man kan oppnå med hard jobbing. Stå på Eirin <3<3

 14. Wooow!!! Stilig!!! Akkurat dette digget jeg! Syns det er superstilig å gå inn i en sammarbeid som omhandler noe vi alle trenger å ha i hus!! Well done!!! Helt nydelige!!! <3

 15. Fint bestikk men får jo akuratt likt så og si på ikea i både sort og gull for samme pris til 6 personer…

 16. Dette var kjempefint!!
  Er dette produkter som vil være ute på markedet en stund? Har ikke bursdag før i mars ? Hehe..
  Elsker idéen med yoghurtskjeen!

 17. Så utrolig fint!! Endelig et bestikk sett i gull som jeg elsker! Og jeg er så utrolig glad for at du har designet en skje som passer så perfekt for yoghurt og smoothie bowls, det har jeg lett lenge etter. Har nettopp bestilt elegant og gleder meg masse til å bruke det. Du må virkelig fortsette med det her, du er utrolig talentfull. Klem ❤

Follow @ Instagram