Tips: plant løk i bokstavkopper og dekorerer rundt i huset. Jeg plasserte dem i hyller over sofaen!

Julestjernen på toppen av treet er på plass..!

Tips: Advendtsstaken kan du lage selv med tallbrikker fra Lagerhaus.

 

Da var leiligheten ferdig pyntet til jul. Forhåpentligvis kan noe være til inspirasjon! Nå gjenstår bare levering av x-antall utkast til jobb, pakking, og et par ærend før avreise til New York i morgen! Dagens to-do liste er milelang, men klarer jeg å komme meg gjennom den kan jeg reise på juleferie med lave skuldre. Jeg gleder meg sååå mye, og spesielt siden M aldri har vært i New York før. Vi har skrevet ned alt vi vil gjøre, og jeg har sommerfugler i magen! Gleder meg så sykt til å vise han alt jeg elsker ved byen. Skal selvfølgelig ta dere med i kofferten også, gleder meg til å dele inspirerende innhold ♥

/ My apartment is decorated for Christmas, and hopefully, some of the things will inspire you as well! We’re leaving for New York tomorrow (yikes!!) but first I have a full to-do list to finish. If I can manage to do so, I can leave with low shoulders and enjoy every second of our Christmas vacation! My boyfriend has never been to New York before, and I barely can’t wait to show him everything I love about the city. Butterflies in my stomach! Of course, I will bring you with me as well. Xx

78 Responses to Jul hos meg

 1. Så fint du bor, man ser virkelig at du har et øye for interiør!! Takk også for at du sprer så god julestemning, det trengs i en hektisk eksamensperiode 🙂
  God tur til NY når den tid kommer 🙂

 2. Så fint du har pyntet! Likte spesielt julekransen du skrev om tidligere 🙂 tror jeg også skal pynte kaktusen min, haha!

 3. Utrolig mye fin julepynt og jeg DØR av juletreet ditt.. Så fint!? På det ene bilde ditt har du en gull stjerne i vindu, hvor er den fra?

 4. Så utrolig fint!! Du er så flink med interiør 🙂
  Jeg lurer på hvor den prikkete sorte og hvite vasen som står i den ene hyllen over sofaen er fra? 🙂

 5. Likte plasseringen på bokstavkoppene i hyllene ? Minimalistisk og fint pyntet ? Har du ikke Hay bordet lenger? God tur til New York ✈️?‍??‍??

 6. Åh Eirin!! Din smak for interiør er helt fantastisk. Jeg håper du og din kjære får en helt fantastisk fin tur i New York.

  Du inspirerer meg på så utrolig mange måter og på grunn av deg har jeg endelig klart å lage meg blogg og snart blir det youtube også. Du gir meg virkelig «guts» til å stå på, følge drømmene mine og også et stort ønske om å reise verden rundt. Det skal jeg nemlig gjøre i sommer før jeg starter på mitt siste år av bacheloren min!!

  God jul og god tur!!

 7. Det er så utrolig flott hos deg! <3
  Hvor er det du har kjøpt den puten med gullmønsteret i sofaen? 🙂

 8. Ååå så fint, Eirin! Du er flink! Hvor er den stjernelenken fra som du har hengt både over sofaen og sengen? 🙂

 9. Hei! NYDELIG leilighet – for en inspirasjon du er! Er du fornøyd med den nye sofaen fra IKEA? Jeg vurderer å kjøpe en lignende sofa i samme type stoff, men er redd for at stoffet genrelt tiltrekker seg mye hår og støv?

  • Takk Benedicte!! Jeg er SYKT fornøyd. Den er virkelig så fin! Kjøp impregnering fra Home & Cottage, det hjelper veldig på støv og slikt som ellers suger til seg stoffet :*

 10. Så fint det er hjemme hos deg! Digger sofaen, hva gjør du med støvet som fester seg til velursofaen?

 11. Ganske misunnelig på NYC akkurat nå!! Men det er så velfortjent, kos dere! <3
  Og du har det så fint hjemme og lager så koselig julestemning – mye takket være deg jeg har kommet i julestemning selv <3

 12. Veldig fint hos deg!!
  Spørsmål til noe helt annet; du vet den hvite genseren din fra ganni? Røyter din mye? Har du evt. noen tips for å få den den til å røyte mindre? 🙂

 13. Hei Eirin!

  Jeg har et ønske om blogginnlegg; kunne du tenke deg å lage en video (eventuelt innlegg) om hvordan du styler håret til hverdags? Håret ditt har en utrolig fin og «luftig» look! Bruker du noen spesielle hårprodukter, hårbørster, rette-/krølltang eller annet som gjør håret ditt så vakkert?

  Klem

 14. Kan du komme med antekks bilder :)? Å lurer på hvor genseren du reise med til NY er fra ?:)

 15. Skal til New York selv med kjæresten i romjulen. Det blir første gang for begge to. Så hadde vært kjempe gøy å høre tips om hva vi burde gjøre i drømmebyen ?? Eventuelt om du kanskje vil dele deres liste? Nyt velfortjent ferie ☺️

Follow @ Instagram