G l o w y  C h r i s t m a s

Jeg pynter litt og litt hver dag, og i dag fikk jeg gjort litt utendørs! Balkongen er dekket i lyslenker, julestjernen har kommet opp, granen ved inngangspartiet har fått lys på seg, og jeg har laget min egen julekrans til ytterdøren! Resultatet ble suuperfint, også var det SÅ enkelt. Dette må dere gjøre i julen!

/ I’ve been decorating a little bit every day lately, and today I did some outdoors! My balcony is covered in lights, the Christmas star is up, the tree by the front door is finally decorated with lights, and I also made my own Christmas wreath! The result turned out pretty nice.. You should make one too this Holiday season!

· This is how I made it ·

1 – 2 – 3

Jeg kjøpte en enkel krans på Plantasjen med lys (batteridrevet, du slipper ledninger), som både kan brukes inne og ute. Jeg synes derimot at den var litt kjedelig, og kjøpte derfor også fine gulllenker med stjerner på! Disse surret jeg rundt kransen. Hjemme fant jeg en fin lenke med kongler på blant all julepepynten (kjøpte den på Hageland i fjor), og denne festet jeg til slutt på kransen med fliseklemmer. Så enkelt! Man kan selvfølgelig bruke limpistol også, men jeg fant rett og slett ikke min, og fliseklemmer funket bra. Til slutt sprayet jeg kransen godt med hårspray for å feste glitteret på konglene!

/ I bought a simple wreath at Plantasjen with lights, which you can use both indoors and outdoors. Personally I felt like it looked pretty boring and dull, so I decided to pimp it up! I bought some golden star decorations which I wrapped around the wreath. When I got home I also found some more decorations from last year with pinecones and such! I attached it with bobby pins and it worked great. Eventually, I sprayed the whole thing with hairspray to secure the glitter!

.. Christmas at first sight !

Julestemningen kommer til og med før man går inn i hjemmet, og kransen lyser på lang avstand. Jeg elsker å dulle med ting, og ekstra hyggelig er det når resultatet blir bra! Denne kransen har man i mange år. Bruk kreativiteten! Nå er jeg ferdig med pynting, og kan reise til New York med lave skuldre ♥

/ The Christmas spirit appears even before you enter the apartment, and the beautiful wreath will catch attention from a long distance. I love makig my own things, and the fun part is that I will have this for years! Use your imagination and be creative. Now I’m done decorating, and I can leave to NY with low shoulders!

19 Responses to DIY: Julekrans

 1. Hvordan fester du kransen på døren? Har prøvd å slått spiker i min ytterdør men det går bare ikke.. Har du evt noen tips? Kransen var veldig fin, du er utrolig kreativ 🙂

 2. Så fin den ble!? nyt NYC!

  Random spørsmål, vet du om det går an å feks oppbevare øredobber og diverse i Voluspa sine «lysbeholdere» når hele lyset er brent ned?:)

 3. Kjempe fint! Elsker den tiden her❤Hvordan festet du kransen på døren? Vil ha en krans selv, men har helt ny ytterdør som jeg ikke vil lage hull i??

 4. Hei, Eirinmor!

  Kan du i morgen lage et innlegg: «Min telefon»?
  Vise hvordan du har organisert appene dine – hvilke apper du har – og tips til apper.

  Du er så organisert og har alt på stell! Dette hadde jeg vrirkelig sett at du gjorde.. Kan du?

  Du er best! Klem fra Hamar.

 5. Hei!

  Du har så mange gode tips, og lurer derfor på om du har en smart måte å henge kransen på døren?
  Vil så gjerne ha krans jeg også, men vil ikke spikre i døra!? Må jeg gjøre det, evt hvordan ellers?

  Mvh Martine 🙂

 6. Vil bare gi deg masse ros for den spennende, inspirerende og varierende bloggingen fra deg! Finner masse inspirasjon og glede når jeg besøker bloggen din, og hvert innlegg er så gjennomført. Du er kjempe flink, stå på! Hilsen en som har fulgt bloggen din helt siden du bodde hjemme, og har fulgt deg på «eventyret» til den dag idag <3

 7. Veldig fint! Litt rødt på treet hadde satt prikken over i’en! Koselig med rød jul!! Rødt hører julen til

 8. Hei! Vet jeg svarer i siste liten, men et tips til å henge den opp uten å feste noe synlig på døren, er å ta en flat tegnestift på toppen av døren, og feste kransen med gøtt (?) eller en fin hyssing tråd! Da går døren opp og igjen, uten å få stygge merker på seg .. 🙂

Follow @ Instagram