fbpx

ANNONSE

Fluffy tøfler, pysjamas, bh, truse, veske, voluspa duftlys, 
Clarins lip oil, By Malene Birger strikkegenser 

Julegavetips har vært ønsket, og her kommer et lite innlegg til inspirasjon! Jeg vet ikke med dere, men hver gang jeg spør hva noen ønsker seg så er det som oftest ‘vet ikke’, ‘trenger ingenting’, ‘overrask meg’… Men så vil man så gjerne treffe spikeren på hodet! Er det noe jeg alltid blir glad for, så er det koseklær jeg kan bruke hele julen, myke tøfler, vakre duftlys til leiligheten, en myk og god strikkegenser.. Dette er koselige gaver som faller i smak hos enhver!


Nike treningsjakke, Calvin Klein boksere, klokke, shaving cream, 
toalettveske, hodetelefoner, skjerf, sneakers, sweatshirt

Jeg personlig synes det er supervanskelig å vite hva man skal kjøpe til guttene! Jeg er ferdig med pappa, men jeg har fremdeles en god del igjen å kjøpe til. Kjæresten, blant annet! Hva tenker dere å gi!? Her kommer noen fine gavetips som er ‘safe’ og som jeg tipper de aller fleste vil sette pris på.. Til slutt vil jeg også tipse om å kjøpe opplevelser! En reise, konsertbilletter, hotellweekend i egen by med planlagt agenda.. Mye koselig man kan finne på ♥

11 Responses to · J u l e g a v e t i p s ·

 1. Gode tips, Eirin.
  Selv har jeg kjøpt billetter til en forestilling med tilhørende middag til kjæresten. Er jo så koselig å oppleve og skape minner sammen. For som regel er det jo nettop slik du sier – at man oftest ikke har noen konkrete ønsker…
  En god førjulstid ønskes deg. Klem.

 2. «Ulempen» med å ha kjæreste må vel være å finne ut hva man skal gi i gave! Kjæresten min har alt han trenger og ønsker seg ingenting… Haha!

 3. Mange gode tips her 🙂

  Angående julegaver til gutter/menn har jeg et tips! Det er å kjøpe sånn «gammeldags» sett med barberutstyr. Jeg har kjøpt dette både til samboeren min og pappa, og broren min har fått tilbehør ettersom han allerede hadde kjøpt seg selv. Alle tre er veldig fornøyde og bruker det hele tiden. Noe som også er veldig kjekt er at nye blader til høvlene kan man få helt ned i 2kr per blad på eBay. Ifølge samboeren min fungerer det mye bedre enn det gillette-opplegget man får kjøpt på butikken. Miljøvennlig er det visstnok også pga. at det produserer mindre plastavfall. Masse utvalg i fine barberkremer og -såper som lukter godt. Anbefaler å kjøpe med produktet som heter «Proraso Pre/Post krem – Eukalyptus og mentol», har fått fortalt at den føles skikkelig luksus ut 🙂

  Man finner masse forskjellig i ulike prisklasser her: https://www.barbershop.no. Og bor man i Oslo så har de en butikk som heter «dapper» i en av sidegatene til Markveien på Grünerløkka.

 4. Supre tips! Selv har jeg lagd «søndagskalender» så kjæresten får en litt mer skikkelig gave hver søndag med ting han trenger som voks, sokker osv, og en god ullgenser+lue til julegave <3 Min er også veldig glad i ølsmaking så har kjøpt 1 type juleøl til hver søndagspakke! Lykke til med julehandelen <3

 5. jeg tenkte å gi min biletter til gatebil. han er mekaniker å elsker biler. så da passer det mitt i blinken! <3

 6. Det er alltid såå vanskelig siden han ikke ønsker seg noe! Min har også bursdag nært jul så da blir det ofte kombinert bursdags- og julegave, så kan jeg kjøpe noe stort, f. eks et år ble det Playstation. Ellers kjøper jeg litt forskjellig klær han trenger, og i år ble det vinterjakke i bursdags- og julegave. Kommer nok til å kjøpe noen boxere han kan få på julaften 🙂

Follow @ Instagram