Jeg er ikke sånn superflink med sminke skal jeg være helt ærlig, og jeg låser meg som oftest alltid fast til de rutinene jeg føler meg mest komfortabel med. Men det er kanskje ikke nødvendigvis en dårlig ting! Er det tre ting jeg elsker når det kommer til fest, så er det disse 3 makeup-hacksene…

★ Solpudderet som øyenskygge
★ Hobbyglitter festet med leppepomade
★ Highlighter i øyekroken

. . .

Spesielt nå til jul og nyttår, er det fint å dra på med glitter! Glitteret jeg har på meg her, er faktisk fra hobbybutikken Panduro. Det har jeg festet med denne leppepomaden, og det holder seriøst hele kvelden! (Leppepomade er også genialt til å feste glitter-øyenskygge). På øyelokkene bruker jeg alltid solpudderet jeg vanligvis bruker i resten av ansiktet. Det gjør jeg også i hverdagen – resultatet blir varmt men likevel naturlig! Jeg sverger til Mac sitt solpudder i fargen ‘Darkest Deepest’ året rundt! For å få øynene til å poppe, legger jeg også highlighteren i øyekroken. Har du noen beauty hacks du vil dele med meg? ❥

25 Responses to Party│3 makeup hacks

  1. Kor mykje var det i rabatt på vippeextensions hos beautylondon ved å oppgi ditt navn? ✨? Gjelder det ved påfyll også? 🙂

  2. Nydelig? jeg bruker vaselin på øyenlokkene også har de glitter på H&M i sånne små søte flasker som jeg da tar oppå vaselinen. Ser skikkelig fint ut og sitter som et skudd. Ellers, NARS har en sykt fin nude eyeliner som får øynene til å poppe. Og sykt bra kremaktig concealer som sitter lenge og dekker godt.

  3. Så fint med glitteret! Lurer på noe angående Billy, hvilken oppdretter kjøpte du han fra? Har lett overalt etter folk som selger maltipoo, men det er dessverre vanskelig å finne…

    • Hei Marte! Jeg kjøpte han av en familie, de driver dessverre ikke med oppdrett av Maltipoo :/ Jeg lagret søket på finn og ventet i måneder, plutselig en dag dukket det opp! Is i magen er så verdt det :*

  4. Her er du såå fint sminket 🙂 Så lys og fin under øynene uten at det ser «kakete» ut! Er det bare concealeren fra Clarins du bruker her? Kan ikke du vise oss enten på film her eller bare på snap hvordan du legger concealer, prøver alltid å få den, men på meg ser det unaturlig og «sminket» ut.. <3

Follow @ Instagram