fbpx

My favorite Christmas ornaments.. Oh how they shine!

· I L L U M S  B O L I G H U S ·

Nå er det mye julesnakk på bloggen om dagen, men jeg håper dere setter pris på det! Etter at jeg viste disse julekulene på stories, har spørsmålene haglet inn. Hvor er de fra?? De kjøpte jeg hos Illums Bolighus, og de er seriøst de fineste julekulene jeg noensinne har sett. De glitrer og skinner!

Gltirende snøballer, kongler og vakre porselenskuler.. For ikke å glemme en fugl til øverste gren på treet!

. . .

.. I går kveld pyntet jeg juletreet, og det ble SÅ fint! Dette må være det fineste treet jeg noensinne har hatt, og jeg blir helt drømmende hver gang jeg skimter bort på treet. M kom hjem fra fjellet i går kveld, og han fikk nesten hakeslepp da han kom inn i stuen. ‘Du fant ikke et større tre, altså?’ Hahaa! I løpet av kvelden fikk han æren av å pynte toppen av treet der jeg ikke rakk opp.. Skikkelig koselig! Ønsker dere en magisk mandag og en god start på uken 

18 Responses to Vakreste julekulene

  1. Synes nok jeg genkendte nogle af julekuglerne (dem fra Det Gamle Apotek). Arbejder der og er i himmelen 🙂

  2. Åh det er så fint med så stort juletre – jeg tror jeg må bygge et hus med høyde under taket bare pga jeg vil ha stort juletre, haha. Men lenge til det da 😛 Men hvordan får du til at lysene og kulene glitrer på snap? 😀

  3. Såååå nydelige! Jeg gleder meg nesten alt for mye til å se det ferdige resultatet, titter innom bloggen innimellom all eksamenslesingen i håp om å få se treet ferdig pyntet! Og ikke tenk på at det er mye jul på bloggen, vil ha meeeer! Jeg er altså like besatt av julen som deg hihi. God tur til NY, håper du får «koblet» litt av og kost deg masse med kjæresten.
    Stor klem <3

  4. Nydelige julekuler fra Shishi! De selges også i en rekke interflorabutikker, som et tips til de som ikke har Illums i nærheten 🙂

  5. Helt fantastisk fint hjemme hos deg? Har du mulighet til å legge ved en link på julekulene? Jeg finner dem ikke inne på nettsiden selv..

  6. Så fin pynt! Også elsker jeg bare den lille «tallerkenen» med rosemønster og gullkant, kan jeg spørre hvor den er fra?:)

Follow @ Instagram