.. Altsååå, hjertet mitt gløder! Julen gjør meg til et nytt og bedre menneske. I går kveld bar jeg opp alt av julepynt fra boden, og det var så hyggelig. Jeg hadde glemt nesten halvparten, og ble helt i hundre for hver eske jeg åpnet! Masse fin julepynt som har fulgt meg i flere år fra leilighet til leilighet. Jeg gleder meg til å vise dere treet ferdig pyntet – tenkte å gjøre litt closeup på kulene, da mange av dem har sine egne historier fra diverse byer. Ekstra koselig!


‘Tis the season to be jolly.
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la

Billy skjønte ingenting. Plutselig kom halve skogen inn i stuen! Han ble helt i hundre og lyste opp i øynene da M (endelig!!) kom hjem fra fjellet. Endelig noe normalt og kjent! Han kom med rykende varm pizza, og vi spiste og dekorerte sammen samtidig, med litt dans innimellom til julesangene. Haha!

Gull, glitter, hvit porselen, sølv og rosa er tema på årets juletre!

. . .

Nå har roen senket seg i leiligheten, og jeg er ferdig med å pynte. Nå gjenstår litt belysning utendørs, så kan jeg reise til New York med senkede skuldre og glede meg til å komme hjem til en leilighet som er klar til jul. Desember blir hektisk, og det er nok av andre ting å tenke på! Vi skal blant annet på julebord til Cath dagen etter vi kommer hjem fra NY, og reiser deretter til Stavanger for en helg hvor vi skal på julekonsert med Kurt Nilsen. Mye å glede seg til!

27 Responses to Decorating the Christmas tree

 1. Åh, for et vakkert tre! Gleder meg til jeg har min egen stue jeg kan pynte et kjempestort tre! Ingenting er bedre enn jul <3 Gleder meg til å se tettere på kulene – jeg kan virkelig gå i timesvis å bare kikke på julekuler, haha!

 2. dette så koselig ut, gleder meg til å se mer 🙂
  når reiser du til NY?
  Å kan du linke til skjørte du har på deg her ?<3

 3. Så utrolig vakkert altså 😀 Personlig synes jeg det er aaaaltfor tidlig å pynte til jul når det ikke engang er desember, men hver sin smak. Jula blir jo ofte over på et poff, så skjønner jo sånn sett at folk velger å starte tidligere! Gleder meg veeldig til å se bilder fra NYC her inne igjen da! Tenker å få med meg kjæresten på førjulstid der jeg også, til neste år 🙂 Håper du innen den tid (haha) har noen flotte tips å komme med! Har vært i byen to ganger før, men ikke før jul, så da trenger jeg inspirasjon/tips til ting man bør gjøre!

  • Det skjønner jeg 🙂 Det er som du sier, julen er over på et blunk og for min del vil jeg nyte den så lenge jeg kan! Vanligvis pynter jeg 1.desember, men siden vi reiser om to dager ville jeg bare få det gjort da det er nok å gjøre når vi kommer hjem 😀 Dere mååå dra til NY! Skal dele mange tips når vi drar <3 Klem

 4. Hei Eirin! Kunne du tatt deg tid til å skrive et kort og kjapt innlegg om noen fine røde gensere for vinteren på budsjett? denne du har på deg er superfin, men den er vel fra ganni..?
  tusen takk! 😀

 5. WOW for et vakkert tre! Misunner virkelig hvor fint du har det (generelt hele huset ditt er en drøm), gleder meg til å se bilder fra NY! <3

 6. Så fint det blir Eirin! 🙂 Jeg og kjæresten min samler på julekuler, så hver gang vi reiser til et nytt sted drar vi på julekulejakt! Vi har f.eks. eifeltårn-pynt fra Paris, fra Amsterdam har vi en kule som viser de fargerike søte bygningene der osv. I tillegg når familie reiser på tur og spør om vi ønsker oss noe, så sier vi en julekule som sier noe om stedet de har vært på. Kjempekoselig! det begynner å bli noen kuler nå + at jeg er svak for sånn «harry» julekuler med masse farger og stæsj.. haha! Ha en fin kveld videre <3

 7. Hei! Jeg og samboeren min drar til New York for første gang på søndag og vi gleder oss skikkelig!! Har lest alle innleggene dine om byen for inspirasjon, men lurer på om du har noen ekstra supertips for New York nå i julestria? ?

 8. So incredibly cozy! Wishing we could watch it twinkle at night! I hope you have such a wonderful trip to NY with your boyfriend – You deserve to put up your feet and relax! <3

  Can't wait to see what 2018 brings for you!
  xxx

Follow @ Instagram