fbpx

C h r i s t m a s  c a m e  e a r l y

I går bestemte jeg meg for å få opp juletreet. Vi reiser til New York den kommende uken, og siden julen er hektisk nok som den er tenkte jeg at det var like greit å være tidlig ute! Da kan jeg komme hjem i desember å nyte synet av treet som lyser og glitrer opp stuen. Jeg har kjøpt nytt tre i år, og må ærlig si at jeg er veldig fornøyd! Det var litt av en jobb å sette det opp alene da det er så sykt høyt (!!) og jeg brukte vel rundt 4 timer på å bøye hver eneste gren og stable det opp. Jeg angrer nesten på at jeg ikke satt opp et kamera, for å se meg hengende i toppen av stigen mens jeg bannet og lo om hverandre må ha vært litt av et syn. Strofene til musikken lød vel sånn ‘It’s beginning to look a lot F*EN like Christmas, Sa***an eveeerywhere you go F*EN’. Hahaa!

· I couldn’t help but smile when I woke up to this ·

Juletreet er 365 cm høyt (meg selv x2 + 29 cm, haha) og lysene måtte jeg faktisk henge på fra 2. etasje. Både juletreet og belysning er fra Plantasjen! I dag skal jeg ned i boden å hente opp resten av julepynten, og jeg gleder meg såå sykt til å få alt på plass! Jeg elsker julen. Kan ikke få sagt det nok..

.. Beklager dårlig bildekvalitet! Skal hente kameraet mitt i morgen, det har vært på reparasjon ❥

50 Responses to Shines so bright

 1. Så fint dette treet er Eirín!! Så det på snap i går og utbrøt «wow»! Synes egentlig dette treet er finere enn det du hadde i fjor, da dette virker mye fyldigere og tettere. Ah, minner meg om en julefilm! Gleder meg til å se resten av pyntingen din 😀 Klem!

 2. Dette var MYE penere enn treet du hadde i fjor! Helt nydelig var det? Selv MÅ jeg ha ekte tre, men finnes absolutt mange fine kunstige trær også.

  Gleder meg til å se det ferdig pyntet!

 3. SÅ fint juletree!! Har du noen tips til hvor de selger fin juletre pynt? Så du la ut et bilde på instastory av sykt mye fint 🙂

 4. Kjempe fint tre 🙂 liker at det er så stort, kan se for meg at det hadde vært morsomt å sett når du satt det opp 🙂
  Ha en fin søndag

 5. Hvor har du kjøpt all den fine julepynten som du viste på snap? Lurte også på hvilken størrelse du har i Vita eos-lampen din? Jeg har så lyst på sånn på soverommet når jeg flytter neste år 🙂

 6. Heia, hvor er den fine julematten/duk eller hva det heter ?? med lys som du har under treet i fra? Sååååå fin ❤️❤️❤️

 7. Ser på snapchat at lysene på treet blinker så fint når du filmer. Hvordan får du det til ?? Er det et spesielt filter?

 8. Lekkert Eirin! Gleder meg til å se det ferdig pyntet! 🙂 ..og gleder meg til å sette opp mitt eget! Også fra plantasjen (men myyyye lavere) og med nydelige små lyslenker fra Home & Cottage! Og med julekuler fra litt overalt ❤ setter det opp til fredag ? God tur til NY ☄

 9. Så utrolig fint og stort tre. Ser det er mange som har satt opp jule trærne i helgen. Vurderer det sterkt selv, men fant ut at det kanskje ikke var så vits siden vi ikke er hjemme i jule. Men litt pynt skal det komme opp.

  • Tusen takk Josefine! Julen for meg er hele desember og ikke bare julaften, så litt pynt er nå bare koselig uansett 😀 Jeg pyntet i fjor også til tross for at jeg feiret i New York. Skikkelig koselig å komme hjem til! <3

 10. Så fint 🙂 Var du midt i et brudd i julen i fjor? Hvordan taklet du det? Litt rart spørsmål kanskje, men godt å høre andres erfaringer 🙂

 11. Your blog is making me feel incredibly cozy Eirin – You have so many blessings in your life, you must be so excited for New York. Seeing you Christmas Tree almost made me tear up it looks so cozy. I’m spending Christmas in my very tiny studio apartment, as my new apartment has been delayed yet again until january. Which means no decorations, as all my stuff is still in storage.. So it’s so so nice to escape to your adventures <3

  Happy travels!
  Lily x

  • Jeg skriver at det er fra Plantasjen og jeg svarer hva det koster. Noe mer info kan jeg dessverre ikke gi deg… Er nok veldig enkelt å finne treet utifra den infoen, ettersom Plantasjen kun selger ett type juletre som er i denne høyden i alle sine butikker over hele landet.. Du har rett og slett kun 1 alternativ 🙂

Follow @ Instagram