fbpx

.. How cosy are these t-spoons!

.. Snøen falt tidlig og uventet denne vinteren, og jeg som elsker jul og alt som minner meg om det ble naturligvis kjempeglad! Problemet er bare at det er iiiiiskaldt i leiligheten da jeg har problemer med varmestyringen i gulvene om dagene, så da er det bare til å kle seg i tjukk strikk og drikke varm te som det synger etter. Jeg fant supersøte t-spoons på Illums Bolighus for en stund tilbake, og de kommer godt med! Ser nesten ut som glitrende gullflak.. ♥

Jeg våknet til gledens syn men skjønte ingenting… Hele nabolaget var dekket i hvit snø!

Just dip it in water and enjoy a spoonful
of most natural herb tea!
. . . . . . . . . . . .

Denne morgenen har jeg tilbragt rundt stuebordet, og gått gjennom regnskap som skal leveres til regnskapsfører senere i dag. Kjedelig, men godt når det er gjort! Derfor ble dagens treningsøkt utsatt til i kveld, for først skal jeg på taco hos pappa. Han har allerede sendt meg snikbilder av hagen – der er det nemlig mye mer snø enn hva det er hos meg! Gleder meg til kvalitetstid og fyr i peisen. En perfekt avslutning på en travel uke! Ønsker dere en koselig helg! Xx

9 Responses to Warm hug on a cold day

  1. Så fine bilder 🙂 heldige dere som har fått snø, i Kristiansand er det bare grått. Ha en fin fredag 🙂

  2. Hei Eirin! Kan du skrive et innlegg med dine favorittcafeer i Bergen? Både lunsj og mer type kaffe/bakverk typer 🙂 Det hadde vært helt fantastisk med noe inspirasjon på den fronten! Hva er vel bedre enn en god kafé både helger og mørke kvelder utover høsten og vinteren 🙂

Follow @ Instagram