fbpx
ANNONSE

.. Grab your phone and get ready for the big sale!

Black Friday er like rundt hjørnet, og det er bare til å gjøre seg klar! Det bugner av gode kupp, og antrekkene til festsesongen finner dere nå hos Gina Tricot med 30% rabatt! Dette gjelder utvalgte favoritter, og personlig har jeg fått dilla på de transparange glittertoppene som kommer i flere farger! Fantastiske basics med en sparkly twist.. Toppen er rålekker til alle anledninger, og personlig elsker jeg å style den til både skinnbukser og skjørt ♥

VIP – 18:00│You’ll get the great deals tonight already
. . . . . . . . . . . . . . .

'Ebba turtleneck: HER'

Pssst!.. Dere får muligheten til å shoppe de gode tilbudene HER før alle andre fra og med klokken 18:00 i kveld hos Gina Tricot. Der finner dere blant annet denne favoritttoppen, samt mye mye mer. Jeg kommer til å legge ut litt favoritter på Insta stories i kveld også, så det er bare til å følge med!

H a p p y  s h o p p i n g  g i r l s !
. . . . . . . . . . . .

14 Responses to B l a c k F r i d a y

  1. Hei Eirin!
    Jeg lurte på hva sider du anbefaler til kjøp av designer vesker og havner de i tollen?
    Må bare få sagt at du gløder for tiden og det er så deilig å komme inn å lese bloggen din i en stressende hverdag, stor klem!

    • Jeg sverger til MyTheresa! Men dessverre er det toll på dem :/ Men opplever at de ofte er rimeligere, og da går summen opp i opp totalt sett. For en hyggelig kommentar!! Du er god <3 Stor klem

  2. Hei Eirin! Jeg har lenge lurt på en ting, og nå må jeg bare spørre; hvor kommer de fine øreringene dine i gull fra? ?

Follow @ Instagram