fbpx

Knit: Ganni
Sunglasses: Prada
Skirt: Mango

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I dag skal denne lille krabaten til dyrlegen å fjerne tannstein. Jeg får helt noia av å tenke på at han skal i narkose! Blir sykt stresset av det og skikkelig trist faktisk. Krysser fingre og tær for at alt går bra ♥ Det er rart hvor mye de firbeinte betyr for oss, jeg kunne seriøst ikke sett for meg et liv uten. Kjæresten er i England for øyeblikket, og jeg har klamret meg til Billy i hele natt. Da vi våknet i morges var det helt hvitt av frost utenfor, og jeg seilte ned gaten i bootsene – kaldeste morgenen hittil i år! Nå har jeg akkurat spist en stor skål med havregryn, og manner meg opp til dagens styrkeøkt. Bryst og biceps it is!

/ Today my little man is going to the wet to remove calculus! I get so stressed out by the fact that he’s going in narcosis.. He’s so tiny and… bahh! My heart aches haha.. Crossing toes and fingers that it will turn out just fine! It’s amazing how much our furry friends means to us. I can’t imagine my life without him! My boyfriend is in England this week and I slept tight next to Billy the whole night. When we woke up everything was white of frost and I sailed down the street in my boots during our little morning walk. What a sight! Now I just finished a big bowl of oats and I’m manning up for today’s chest and biceps workout! Have a good one. Xx

26 Responses to Chunky + fluffy

 1. Nydelige bilder!! Lykke til hos dyrlegen, det går helt sikkert fint 🙂
  Hvilke strømpebukser bruker du under skjørt/kjoler på høsten og vinteren. Sliter så med å finne en som ikke er, og ser for tynn ut. Har du noen tips? 🙂
  Ha en fin dag

 2. Kunne du laget et innlegg med forslag til varme vintersko? Liker stilen din veldig godt, og kunne tenke meg å se hva du ser på som sesongens fineste <3
  utrolig fine bilder!

 3. Bruker du bare én borrelås bak bildene, eller fester du på flere? 🙂 Nydelige bilder av deg og Billy!

 4. Fine dere er<3

  Jeg driver å planlegger årets julekort, og blir veldig inspirert av de du la ut i fjor. Også lurte jeg bare på; på det innlegget julaften fra deg og Cath, der det står Merry Xmas, hvilken skrift er det eller hvor jeg kan få noe liknende? hahaaa jeg forklarer dårlig, men det gjorde seg virkelig med gullskrift! Det vil jeg og ha…..

  Håper det gikk bra med Billy og på svar:*klem

 5. Fikk vondt i hjertet av dette med Billy, finnes ikke verre enn når noe galt med de små <3 sender deg en stor klem og masse god bedring til Billy ✨

 6. Hei ? Hvor har du kjøpt lampen som henger på samme vegg med Kate Moss?

  Håper det ordner seg for Billy! God bedring ?

Follow @ Instagram