Reklameinnlegg i samarbeid med Desenio

Veggen bak sengen har føltes tom lenge. Endelig har jeg fått opp bilder og dekorert den! Det føles nesten som et nytt rom, og jeg er så fornøyd med resultatet om jeg får si det selv. Jeg valgte å kombinere gullrammer og svart, mot ‘green marble’ veggen. Synes denne kombinasjonen ble rålekker!

· R a b a t t k o d e  t i l  d e r e ·

Black week! Koden ‘VIPEIRIN’ gir 40% rabatt hos Desenio mellom 21-23 november. 
* Koden gjelder ikke håndplukkede collaboration posters eller rammer

· Tips: heng opp bilder uten hull i veggen ·

. . .

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg henger opp bilder og dekorasjon på veggene. For rundt ett år siden fant jeg  disse geniale borrelåstapene fra Chlas Olsson! De holder veggoppheng inntil 5,4 kg og er helt suverene. Jeg bruker de til absolutt alt hjemme. Ved å bruke disse kan man henge opp bildene fra Desenio og prøve seg frem, uten å være redd for å endre på noe og sitte igjen med 100 hull i veggene. Jeg har hatt ‘Kate Moss’ bildet å veggen som er relativt tungt i over ett år nå, og det har ikke rykket seg et snev. Sitter som støpt! Når man fjerner bildet er tapen lett å fjerne uten at det etterlater merker.

'Smoke' plakat: HER
'Fashion cities' plakat: HER
'Lace set' plakat: HER
Alle rammer: HER

.. Jeg liker å tenke utenfor boksen når jeg dekorerer hjemme. Hvorfor ikke bruke ting man ellers aldri ville tenkt på å henge på veggen? Jeg har kombinert bildene med annen dekorasjon som en lysholder og en nydelig bh i blonder. Bare for å ‘gjennomføre’ looken, rett og slett. Perfekt til soverommet!

50 Responses to Decorating the bedroom

  • Kjedelig at du irriterer deg over det, da dette er innlegg jeg hadde skrevet med glede uten at det hadde trengt å være i samarbeid med noen. Jeg skriver fritt med egne tips og interiørinspirasjon. Det pleier alltid å falle i smak ellers, og synes det er dumt at ordet ‘annonse’ skal ta vekk hele gleden fra det.. Annonser gjør at jeg kan drive med blogg på fulltid og det er jobben min – akkurat som at du sikkert har din. Månedene før jul er alltid ekstra hektisk, men håper du kan overse ordet ‘annonse’ og heller fokusere på det jeg skriver og faktisk tipser om. Det er nemlig ikke noe annerledes til tross for at innlegget er i samarbeid med noen 🙂

 1. Hva heter de borrelås-greiene? De hørtes geniale ut, men kan ikke finne på på Clas Ohlson sine nettsider…

 2. Er så fint med listefritt! Har du malt selv? Hvordan får du til så jevn overgang mellom tak og vegg? 🙂

 3. Hei! Utrolig fint! Kan jeg spørre deg hvor innmaten til «hotell-putene» er fra? Mange er så veldig kompakte og mye fyll i, men disse så litt smalere ut 🙂

 4. Så kult! Jeg bestilte postere selv med det samme ;D men lurer på, den bortelåsen fra Clas ohlsson, hva heter den? Var der idag og de hadde veldig mange ulike :p

 5. Må bare få si det igjen jeg – vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg som inspirasjon når det kommer til interiør! Du treffer spikeren på hodet for meg hver eneste gang du trikser og fikser i hjemmet ditt! Kjempefint at du reklamerer syns jeg, da jeg plutselig trenger noe, og er så heldig å få både rabattkode og gratis visning på noen produkter jeg selv kanskje ikke hadde klikket meg innom! Tusen takk Eirin <3 Bloggen din er min favoritt! Perfekt miks av ALT! Ønsker deg en fin førjulstid! Stor klem fra meg!

 6. Vet du hvor mye det store kate moss bildet veier ca.? Genialt å bruke borrelåstape 🙂 har et speil som veier 5,20 kg, men vet ikke om det blir litt for knapt…

  • Hei Therese! Jeg vet ikke hva det veier, men det er tungt! Var nervøs for om tapen ville holde, men med 4 stk (i hvert hjørne) har det hengt i ett år 😀 De holder utrolig bra!! Press det på veggen i 30 sek, og kjenner du at det sitter godt så faller det nok ikke 🙂

 7. Hei,

  super bra tips med borrelås, det skal jeg teste ut 😀 Jeg lurer på om du tror det vil fungere med et lite speil? Jeg skal ha et rundt lite speil på veggen som er 40 cm i diameter, tror ikke det veier så mye. Har dessverre murvegg i hele leiligheten og har der av grunnen utsatt å henge ting opp på veggene… Det tipset her var genialt og må benyttes 😀 tusen takk for at du deler alle de gode tipsene <3 Ha en flott søndag!

 8. Hei! Går det an å bruke borrelåstape på rammene fra desenio? Ser at de rammene er ikke helt «beine» på baksiden, men at de går litt innover, og hvordan henger man de opp med den tapen da ??

Follow @ Instagram