fbpx
Innlegget inneholder adlinks

#1 winner

Jeg elsker å tipse dere om ting jeg liker, og jeg blir selv glad når jeg plukker opp gode tips og anbefalinger fra andre. Da slipper jeg å gjøre hele testrunden selv! Jeg vet at mange sliter med å finne ‘den perfekte’ concealeren, så kanskje jeg kan hjelpe dere med nettopp det! Jeg har nemlig vært på jakt lenge, og har funnet mange gode – men ingen som har gitt meg ‘wow’ følelsen. Jeg har brukt YSL sin ‘Touch Éclat’ lenge, men den fungerer mer som en highlighter under øynene. Instant concealer fra Clarins derimot fikk jeg en liten tester på i Oslo, og det første jeg gjorde var å kjøpe den på flyplassen etterpå!

. . .

Et lite tips: Jeg bruker faktisk eyeshadow primer under concealeren. Det gir samme resultat som man ønsker med øyenskyggen! At produktet skal vare lengre, og ikke samle seg i de fine linjene. Helt genialt, faktisk. Jeg bruker YSL sin primer som heter Couture Eye Primer i fargen 01. Sverger til den!

· Dere finner Clarins Instant Concealer HER·

.. Jeg har concealeren i fargen 01 og den dekker bra, samtidig som at den ikke tørker ut huden under øynene eller legger seg i de fine linjene. Jeg kunne også hatt 02, men jeg liker at concealeren er lys, da det gir ansiktet et oppkvikkende løft etter min mening. Med litt solpudder ellers i ansiktet, smelter det sammen og utgjør en fin og naturlig kontrast! Ikke glem å ‘sette’ conecealeren med finishing pudder. Jeg bruker dette fra Nyx! Dagens tips ❥ #IkkeAd

18 Responses to ‘The’ concealer

 1. Perfekt! Har vært på jakt etter en god concealer lenge, så da får jeg klikke hjem denne. Takk 🙂 Og fatet på bildet var så fint, hvor er det fra?

 2. Da må jeg nesten tipse deg om nars radiant creamy concealer, beste concealeren jeg har prøvd!!! Har den i fargen custard<3

 3. Jeg sverger også til Nars creamy radians concealer, jeg har fargen vanilla siden jeg liker den litt lys! Den er den beste jeg har prøvd.

 4. Takk for tips!?Setter stor pris på dine tips og spesielt de som er ikkead! Da vet man at de er 100 %! Savner «eirik tipser» spalten?
  Hvordan og hvor bruker du setting pudderet??
  Klem

 5. Denne kom akkurat i tide? Trenger virkelig en ny concealer og elsker stort sett det du tipser om så denne må jeg teste!

  Jeg lurte også på om du har lyst til å lage en sminkevideo en gang? Jeg så deg med kjæresten på God Kveld Norge og du så heeelt smashing ut. Ur glowing!!?

 6. Synes det er vanskelig å forståom du får betalt for dette innlegget eller ikke? Adlinks tjener du velpenger på? Så hvorfor står det da #ikkead? Forvirret ??

  • Alle innlegg det står «annonse eller i samarbeid med» får jeg betalt for. De som kun inneholder adlinks er ikke betalt eller sponset av noen. Om jeg generer salg via linker oppgitt i disse innleggene får jeg derimot provisjon av disse?

   • Med andre ord tjener du penger på dette innlegget dersom noen kjøper produkter gjennom linken? Da er det vel en type reklame? Sorry at jeg graver og spør så mye, jeg synes bare det er så vanskelig å vite hva som er din oppriktige mening og hva som er den betalte mening ?

    • Alle innlegg uavhengig av om det er annonse eller ei er min oppriktige mening. Ingen kan kjøpe meningene mine, og jeg skriver alltid fri tekst…. Og nei, linker som dette er ikke reklame. Jeg skrev dette innlegget ferdig, og da jeg skulle linke til produktet fant jeg det hos Nelly. Der kan alle bruke affilatelenker, og da la jeg på den i ettertid. Slik fungerer adlinks.

Follow @ Instagram