fbpx
Annonse, i samarbeid med Gina Tricot

· Less bitter more glitter, please ·

Paula maxi dress: HERE
Janni bag: HERE

.. Spread some sparkle wherever you go this season!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Flere har ønsket mer inspirasjon til festantrekkene denne vinteren, og det skal det bli fremover! Personlig elsker jeg glitterplagg, og i dag var jeg innom Gina Tricot og ‘snopet’ litt glitz & glam. Glitterbukse, topper og denne nydelige kjolen! Spørs om ikke denne kjolen blir årets kjole til julaften, for den er virkelig helt nydelig. Akkurat som stjernehimmelen en klar vinternatt, om jeg skal sammenligne den med noe! Tips: la kjolen være i fokus med oppsatt hår. Hold tilbehøret enkelt – gå for en knall leppestift! Style gjerne kjolen med en fargerik veske – velour er en sikker vinner denne sesongen. Happy party season!

/ Many of you have asked if I can make more posts about what to wear this party season, and I’m gonna share some of my favorite looks the upcoming weeks with you. This is definitely one of them! Today I went to Gina Tricot, and I bought so many pretty party pieces. Aaaall glitter and sparkle! This dress is amazing and I’m thinking about wearing it on Christmas Eve, actually! It’s perfect for that. Tips: Let the dress stay in focus and keep your hair in an updo. Keep the accessorize simple and go with a bright lipstick instead! Wearing a colorful velour bag with this sparkly dress really makes it pop. Happy party season lovelies! Xx

26 Responses to Glitter is the new black

  1. HERREGUD så nydelig du er!!?? Har sett på denne kjolen selv, men er redd den er i sånn typisk glitterstoff som blir veldig gjennomsiktig? Om ikke må jeg nok gå til innkjøp av denne!

    God helg❤️

  2. FOR en kjole, FOR en sminke og FOR en jente! blir målløs her jeg sitter!

    men over til noe helt annet- jeg ønsket å se gjennom dine tidligere innlegg angående jul og dekorasjoner for litt inspirasjon da jeg er tidenes julemenneske og vil forberede alt for min første jul i ny leilighet. men da jeg trykker videre til 3. side i «mappen»(?) winter and christmas får jeg helt hvit skjerm, ikke noe innlegg.. har prøvd på 2 pcer nå.. er disse tidligere innleggene slettet eller er det teknisk feil?

    og igjen, du ser smashings ut !!

Follow @ Instagram