.. Her sitter jeg og koser meg med frokosten, mens jeg går gjennom mails og kommentarer som har tikket inn siden gårsdagen. Morgenmys! Kjæresten begynte en time senere på jobb i dag, så da fikk vi litt morgenstund sammen før vi dro hver vår vei. En koselig start på dagen!

/ .. Here I’m sitting enjoying my breakfast while going through mails and comments from yesterday. Cosy! My boyfriend started an hour later at work today, so he kept me company during the first morning hours. A good start to the day! Want to know what I had for breakfast? So good..

Cottage cheese
Kokosyoghurt / Coconut yogurt
Chiafrø + gresskarkjerner / Chia seeds + pumpkin seeds
Hakkede mandler / Chopped almonds
Varme bær / Warm berries

.. Regnet plasker ned utenfor, men det stopper ikke meg. Nå drar jeg på trening! Ha en fin dag ♥
/ .. The rain is pouring down but that won’t stop me. I’m heading to the gym! Have a nice day. xx

24 Responses to Good morning

  1. Så utrolig fint du har det hjemme hos deg! Masse inspirasjon å hente, mangler bare en egen leilighet 🙂 Ha en fin dag!

  2. Når kommer du til å begynne å pynte hjemmet med adventsstjerner osv.? Har så innmari lyst til å pynte allerede I DAG, men det er vel liiitt tidlig? Haha, gleder meg som et barn til jul. Den fineste høytiden <3

  3. Hei! Utrolig flott blogg:) Jeg lurer på hvor brikkene under glasset på bordet er fra? Har lett etter slike lenge.

Follow @ Instagram