fbpx

.. Jeg har endelig fått ny sofa og en lærepenge i samme slengen. Aldri mer svindyr sofa – det er ikke verdt det! Derfor har jeg kjøpt meg en nydelig sofa i velour fra Ikea som føles hundre ganger bedre, og jeg trengte heller ikke tømme hele kontoen min. Stuen føles som ny, og jeg elsker fargekontrasten! Dessuten føles det nesten som om jeg svever på en stor sky når jeg ligger i den. Skikkelig myk og god, og nok puter til å drukne i. Jeg elsker det!

/ I finally got my new couch (and a life lesson in the same time).. Never again an insane expensive couch! I bought this beautiful blue velvet dream at Ikea and it’s sooo comfy. And it feels so good not having to empty my bank account either! Laying in it feels like hovering on a big cloud, drowning in fluffy pillows. I love it!

.. Pssst!

Tips: Jeg likte ikke så godt beina som fulgte med sofaen, og kjøpte meg heller noen i messing fra Bolia. Plutselig ble sofaen en helt annen! Jeg elsker gull og blått sammen, det er en nydelig fargekombinasjon. Om dere vil gjøre det samme – HER finner dere dem jeg har! Sykt fine, og passer til Ikea sofaer.

/ Tips: I didn’t like the original legs that came with it, so I bought another pair at Bolia in brass instead. All of a sudden it turned out to be a different couch! I love combining blue with gold, especially velvet. It’s a beautiful combination. If you want to do the same – you’ll find the brass sofa legs HERE. So pretty!

.. Jeg vet om en annen liten rakker som også var veldig fornøyd med den nye sofaen. Søtis!
/ .. Seems like Billy is loving the new couch as well. It did not go a second before he found his new favorite spot!

. . .

Hva synes dere? Nå skal jeg kose med med stearinlys og kvelds.. Kokosyoghurt, banan, blåbær og mandler! Jeg kom meg forresten på trening i dag også, og jeg går som en gammel dame fordi jeg er så støl. M skal ha visning i helgen og vi var rundt i butikker i hele ettermiddag for å finne litt dekor. Han ville helst gå 10 meter bak meg fordi han mente jeg gikk som om jeg var dritings + høygravid med svai i ryggen, og synes det var passe pinlig. Hahaaa! Er ikke bare bare å være tilbake på trening, men fy – jeg føler meg som et nytt menneske for å være helt ærlig. Så mye energi og livsglede igjen! Falt jo rett i kjelleren på et tidspukt, når mørketiden kom.. Om dere føler dere nedfor, kom dere på trening. Det kurerer mye! Og husk dagslys og d-vitaminer.. Fiiiin kveld ❥

/ What do you think? Now I’m gonna lighten some candles and eat supper – coconut yogurt with banana, blueberries, and almonds it is! I, by the way, managed to hit the gym today as well. My body is so sore and I look like an old lady when I walk! Or…. My boyfriend’s description is even better. We were walking around in the city today looking for decorations for his apartment, and he was like ‘I’m walking at least 10 steps behind you cause you look like a super-pregnant-but-at-the-same-time-drunk-old-lady when you walk. It’s embarrassing!’ Haha… Well, I gotta say being back in good old routines makes my soul happier. I honestly felt depressed when the gray season arrived, but not anymore. So if you feel a little down, hit the gym! I swear it cures the worst. Have a cosy evening! Xx

89 Responses to Love my new couch

 1. Kjempefint! Er det stockholm serien?
  Denne «https://m2.ikea.com/no/no/p/stockholm-2017-3-seters-sofa-sandbacka-mork-bla-40344500/» ??

 2. Hei! Jeg har samme sofaen og sliter veldig med at den trekker til seg utrolig mye støv. Hvordan opplever du den? Jeg må hvertfall støvsuge den 1 gang om dagen hvis ikke ser den ikke ut…

 3. Forandring fryder! Nydelig sofa, men egentlig syntes jeg den gamle passet bedre inn i leiligheten. Denne er sikkert bedre å sitte i da.. 🙂 synes det er en litt håpløs planløsning i den leiligheten din, det er liksom ingen naturlig plass for sofa og TV. Hadde jeg vært deg ville jeg prøvd og ommøblere litt for å sjekke om det finnes en bedre løsning.

 4. Så fint det ble! Elsker stilen din ? Når kommet innlegget om hvilke øvelser du gjør på trening?☺️ Og vil gjerne se hvordan du legger opp din treningsuke!

 5. Ah, den er så fin! Bestilte den selv i april, men fant ut at den var for stor til leiligheten min og måtte kansellere den:(( en dag blir det nok blå velour sofa på meg igjen også!

 6. Så nydelig sofa, passet så fint inn!
  Lurer på nå som julen snart er her, hvordan skal du innrede/dekorere leiligheten da? Hvilke farger skal du gå for og åssen pynt skal du evt, ha? Setter pris på svar da jeg trenger litt inspirasjon 🙂

  Ha en flott uke videre, fortsett med alt det flotte du gjør, heier på deg!

 7. Kjempefin sofa:D
  Hvordan har du hengt opp de hvite vegghyllene? Er det med den borrelås tapen fra clas ohlson? Vurderer å kjøpe hyller selv, men er vanskelig å henge opp pga gips/betongvegg.

 8. Så fint!! Og så må jeg bare si at du skriver så utrolig morsomt om hverdagen din, det er en fryd å lese! Takk for at du deler!

 9. Fin sofa ☺ et tips, kjøp en impregneringsspray for velur/stoffsofa. Når du sprayer på dette, vil det komme ei hinne på sofaen som gjør at det ikke støver ned. I tillegg er det lettere å ta bort flekker osv. Jeg kjøpte sprayen på home & cottage, men de har det nok på flere møbelforetninger ?

 10. Stockholm hos Ikea er favoritten min, har noen Stockholm små glassbord og blir ikke lei de. Så dette ble fint Eirin

  Men den Bolia sjenken din er drit fin og den ønsker jeg meg. De er innimellom på salg til 40% så da skal jeg slå til

  Sjenk har man i mange år hvis man vil da

 11. Utrolig fin sofa! Jeg lurer på når vi får vite hvor gullskjeene er fra, og jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med dine juletradisjoner?<3

 12. Kjempe fin sofa! Likte den faktisk veldig godt!

  Jeg vil gjerne gi deg et lite tips! Jeg ser godt at du ikke ønsker å kjøpe deg en dyr sofa, det er vanskelig å vite om kvaliteten faktisk er bra og om det er verdt det. Jeg jobber selv i Slettvoll og VET at vi leverer kvalitet. Jeg vet også at BOLIA kjører noe helt sykt med kampanjer (50%) og fortsatt tjener på det, dermed står ikke kvaliteten til prisen. Slettvoll sine produkter er produsert i Norge og er faktisk helt fantastiske. Jeg har hatt kunder som kommer etter 15 år og sier at de sofaen de har hatt fra Slettvoll er like fin, det er ikke en skramme og like god og sitte, nå er det rett og slett lei og skal ha seg en ny en.

  Vil bare tipse deg om det! Neste gang du skal ha deg ny sofa, stikk innom! Og nei, vi leverer absolutt ikke bare sorte, hvite og grå sofaer 🙂

  • Morsomt at du poengterer det, for denne diskusjonen hadde jeg med en venninne her forleden! Tenker det må være en grunn til at Bolia alltid har skamtilbud :O Slettvoll derimot er en helt annen kvalitet. Skal absolutt ta turen innom :* Kjedelig når en dyr sofa plutselig mister fasong +++..

 13. Er greit med en erfaring rikere, bare kjedelig når det blir en dyr en. Vi skal selv inn og kjøpe ny sofa på ikea i løpet av uka. Må ha en mindre. Og ha en 3+2 setter og bo i liten leilighet, så passer dette svært dårlig. Men vil liksom ikke kaste den jeg har. Så prøver desperat og få solgt den for en billig penge. Men det virker jo som umulig.

 14. Gøy å høre at du har fått treningsmotivasjonen tilbake! Begynn gjerne å skriv innlegg om treningsrutinene dine og hvilke øvelser du pleier å gjøre ☺️

 15. Hvor er øredobbene som du har på snap i dag fra? Ser ut som noen ringer med en kule på? Superfine! <3

  • De er fra David Andersen! Se siste innlegg <3 Kulen du tenker på er en piercing, jeg tok nytt hull i øret i går fordi det andre holder på å revne :O Må ha en kule der til det er grodd. Klem!

 16. For en fin forandring, jeg elsker den! Også må jeg bare få si at jeg e-l-s-k-e-r boken din. Noe av det beste jeg vet er å krype under pleddet med en god kopp te – og boken din! Inspirerende innhold med fine bilder og tekst <3

 17. Hei! Vakker sofa <3. Kjempe fin farge også. Bare bra at du er støl. Viser at du har gjort en god jobb 😉

 18. Elsker kombinasjonen av dyrt og litt rimeligere! Er virkelig en nydelig leilighet du har, og takk for tips med nye bein til sofaen! Litt merkelig kommentar ovenfor med å kommentere planløsningen, syntes det ser helt supert ut ❤️ Klem

 19. For en helt fantastisk sofa! Og til min store forundring, så likte min bedre halvdel den og – så han er innstilt på denne skal vi ha. Haha 🙂 Dessverre har de den ikke på lager her :/ Forresten, hvor er magasinholderen fra? 🙂

 20. Jeg må bare si at interiøret ditt er så inspirerende! jeg har så og si helt lik stil, og vi eier en del av det samme. Det er så fint å se hvordan du styler hjemmet ditt! <3

 21. Hvilken stor er Missoni-puten din? Tenker å kjøpe en, men er så i tvil hvilken størrelse jeg skal kjøpe!

 22. Nettopp kjøpt samme sofa. som også er enda finere i virkeligheten! Lurte selv på hva jeg skulle gjøre med bena, for var ikke så fan av de jeg heller, men for en fantastisk ide med messing ben <3 Takk for tipset, god lørdag!

Follow @ Instagram