fbpx

.. Da var mandagen her igjen, og etter en rolig helg våknet jeg til en forandring opp både motivert og giret. Slik har det ikke vært mye av de siste ukene etter at mørketiden kom, så da var det bare til å gripe mandagen! Jeg har ikke vært mye motivert på treningsfronten i det siste, men i dag begynte jeg på nytt treningsprogram og kom meg endelig avgårde. Shit, jeg føler meg som et nytt menneske etter den økten! Hjulbeint gikk jeg hjem svett og fornøyd. Jeg håper denne motivasjonen varer, for det er helt vanvittig hvor mye bedre man føler seg etter en god økt. Det tar knekken på knekken, for å si det sånn!

adlinks
Spisebord: HER
Blomstervase: HER
Stoler: HER

.. Pink flowers for the new week!

· Tips: fragrance for your home ·

. . .

I det siste har det skjedd mye nytt hjemme på interiørfronten (den nye sofaen kom i dag, bilder kommer i morgen!). For å sette prikken over i’en på innredningen, vil jeg tipse dere om Milieu duften fra Bolia. Spray den rundt i hjemmet og det føles rent, fresht, inspirerende og nytt!

27 Responses to Ok, Monday let’s do this

 1. Åh jaaaa, endelig et fint spisebord og fine stoler! Det var MYE bedre! Hvor er bordet fra? Spent på å se sofaen! 🙂 klem <3

 2. Kan du legge ut noen av treningsprogrammene du bruker? 🙂 Trenger ikke legge ut antall repetisjoner etc, hvis du ikke vil, men hvertfall øvelsene og hvilke muskelgrupper som trenes? 🙂

  Håper resten av uken din blir like fin, stor klem!

 3. Kan du dele treningsøkten til oss andre som også ikke er så treningsmotivert for tiden? Hadde trengt noen nye øvelser ?

 4. Så fint det ble! Gleder meg til å se hvordan det blir med den nye sofaen 🙂 Har du forresten tips til en god dagkrem med litt ekstra fukt nå til vinteren? Er det Vichy sin som du skrev om nettopp du bruker selv? Eller vil du heller anbefale Elixir? Ellers lurte jeg også på hvilket objektiv du ville valgt om du kun skulle hatt ett? Jeg vil kjøpe et fullformat Canon-kamera, og i første omgang et objektiv som går til det meste. Leste innlegget du skrev for en stund siden om kamera og objektiver, og der skrev du vel 50 mm, men jeg har hørt at 24-70 mm er bedre til hverdagsbruk? Hvilket objektiv ville du kjøpt som nr. 2 – 35 mm eller 85 mm? Hvilke objektiv har du med deg når du er på reise? Det veier jo litt å dra rundt på flere… Håper du vil svare meg, selv om det ble litt mange spørsmål <3 Synes du tar så fine bilder! Ønsker deg en fin uke <3

 5. borde elsket jeg 🙂 hva har du gjort med borde fra lise?
  <3 gleder meg til å se sofaen din, ha en fin dag <3

 6. Ånei, jeg elsket jo det forrige spisebordet ditt som så ut som betong. Hvor kjøpte du det?
  Det hadde passet perfekt inn hos meg, nå når jeg flytter til en større leilighet.

Follow @ Instagram