fbpx

Man blir vel aldri for gammel for sleepover, eller? Jeg elsker å sove over hos M, det er så koselig og ikke minst deilig med litt stueforandring! Disse bildene tok jeg lørdagsmorgen. Vi lå under dynen i sofaen og så på serie til langt på dag. Slike helger er definitivt de beste, og jeg kjenner roen har spredd seg i hele kroppen! På kvelden dro vi til noen venner på middag og vin. Da vi skulle hjem revnet hele jeansen min i baken. Det er så typisk min flaks! Ler enda..

· Pancakes for breakfast, please ·

. . .

M disket opp proteinpannekaker til frokost, og de er seriøst bedre enn mine. Jeg prøver å fiske ut hemmeligheten bak oppskriften, men den får jeg tydeligvis ikke. Den er grei, jeg kan leve med å få pannekaker servert hver helg jeg!.. Det er mange som lurer på om vi bor sammen, eventuelt hvorfor ikke. Vi bor ikke sammen! Er det en ting jeg har brent meg på før, så er det nettopp det å flytte sammen for tidlig. Vi har hver vår leilighet, og det er faktisk skikkelig deilig. Vi sover sammen så og si hver natt, men det er fint å ha sitt eget sted og trekke seg tilbake også, eller når man henger med venner for eksempel! Vi får se hva fremtiden bringer, men vi stresser ikke med noe og har det veldig fint slik. Elsker at vi kan flykte til hverandre når vi trenger litt stueforandring!

I kveld kom det en søt jente og hentet sofaen min – hun har nemlig kjøpt den av meg! Jeg har jo ønsket å selge den i over ett år, og da var det gjort. Føltes nesten litt trist nå, men jeg gleder meg til å få på plass den nye. Det er ikke noen dyr designersofa – det fikk jeg nemlig i halsen etter at jeg brukte så mye penger på sofaen fra Bolia.. Usj! Den nye er en kjempefin sofa fra Ikea faktisk, og jeg gleder meg til å vise dere den. Nå må jeg se å klappe igjen MacBooken! M står i veien og tuter, vi skal ut å spise og på kino. Deilig søndagskveld, date night! Håper helgen har vært fin og avslappende. Nyt de siste timene ❥

15 Responses to S l e e p o v e r

 1. Så ut som en koselig lørdag morgen 🙂
  Lo godt når jeg så på snap at buksa de hadde revnet. Hehe 🙂

 2. Jeg flyttet inn sammen med kjæresten etter 3 uker, og nå har vi vært sammen i over 7 år. Jeg tror det er viktig å føle magefølelsen, og det som passer for en selv. Alle mente jo at vi var altfor tidlig ute, at det ikke kom til å funke osv osv. Jeg brydde meg ikke, og gjorde det jeg ville – og det har jeg ikke angret på. Vi har 2 soverom (det ene er blitt «gutterom»), så når jeg trenger litt fred, så kan jeg sende han inn der, hah! Håper du har en nydelig søndag, vakre vakre du!

 3. Hei 🙂 Jeg har bare et spørsmål til deg ang. hudepleie! Du har jo testet veldig mye, og jeg vet at du hele tiden er på utkikk etter nye ting å prøve, eller hvertfall elsker å teste nye ting innen hudpleie. Men jeg lurer på hvilket merke du anbefaler hvis du skal anbefale noe? Du skryter jo veldig av Clarins, men også av Vichy, og du har jo nettopp kjøpt flere produkter fra Elixir (som du sikkert også elsker), og det er sikkert flere hudpleiemerker du liker, men hvis du skal anbefale et merke, hvor jeg kan kjøpe alle hudpleieprodukter fra samme merke, hva vil du anbefale? 🙂 Håper du har hatt en fin helg!

  • For meg er det umulig å anbefale og kjøpe alle produkter til en hel hudpleierutine fra ett merke. Jeg har sikkert 5 forskjellige merker i 1 rutine – nettopp fordi jeg tester så mye forskjellig får jeg muligheten til å finne favoritter jeg kan sette sammen, uavhengig av merke! Men tror du hadde blitt veldig fornøyd med Clarins, om du absolutt må ha alt fra ett. 😀 De har et veldig bredt og godt utvalg når det kommer til alt <3

   • Ok, takk for tilbakemelding 😀 Nå som du har prøvd så mye nytt fra Vichy og også har begynt med Elixir, kanskje du kunne laget et oppdatert innlegg om din hudpleierutine eller snakket om dine favoritter på video? 😀 <3

 4. Hei. Ble du ikke fornøyd med sofaen? Det var jeg som skrev til deg da du skulle kjøpe den at jeg ikke ville anbefalt den pga lav rygg og at den ikke er spesielt komfortabel. Jeg fikk litt ondt i meg i etterkant av å være så direkte og negativ,men jeg tenkte jeg ville «advare» deg.. Selv har jeg min fremdeles..det blir aldri mer dyr «jåle-sofa» på meg! 😉 den nye du har kjøpt var jo nydelig!

Follow @ Instagram