fbpx
Annonse

.. Huden påvirkes på så mange flere måter enn man skulle tro!

Jeg er opptatt av helse, og hvis jeg skal beskrive livsstilen min vil jeg si at den er sunn, aktiv og balansert. Jeg liker å trene og spise sunt, og har med årene funnet en balanse som fungerer for meg. Det er ikke for strengt, men heller ikke motsatt. Den gyldne middelvei! Når det kommer til hud, skjønnhet og velvære må jeg vel si at jeg er litt nerd. Det fascinerer meg, og jeg vil si at jeg vet mye om det etter mange spennende samarbeid.. Likevel må jeg innrømme at jeg sjelden har tenkt over at eksterne faktorer (exposome) som blant annet miljø, forurensning og humør kan påvirke den så mye som det faktisk gjør. Det har jeg heldigvis blitt veldig bevisst på det siste året, og jeg lærer stadig noe nytt. Kanskje dette innlegget kan være en liten påminnelse for dere også!

. . .

Mer enn 80% av aldringstegnene er forårsaket av eksterne faktorer som miljø, kosthold, livsstil, forurensning og humør. UVA og UVB stråler utsettes vi for hver eneste dag, og skadene disse strålene påfører huden er usynlige i mange år før de plutselig kommer til overflaten. Dette ble jeg ofte fortalt da jeg var yngre og kjempet om å bli den bruneste på stranden om sommeren. Da tenkte jeg at det bare var vås – i dag er jeg 23 år og de fine linjene (spesielt rundt øyepartiet mitt) blir bare dypere og dypere. Det er ikke vås, og jeg er så glad for at jeg endelig er innforstått med dette, slik at jeg kan ta tak tidlig.

.. Vichy Laboratories har i mer enn 9 år undersøkt hvordan ytre påvirkninger påvirker prosessene som fører til tidlig aldring av huden. Vichys forskning viser at selv om den største delen av hudens aldringstegn utvikles på grunn av eksterne faktorer, er ikke aldring en prosess som skrider fremover med en fast, ufravikelig hastighet. Hvis huden er beskyttet og styrket derimot, kan det faktisk forsinke aldringsprosessen! For meg handler det ikke nødvendigvis om å stoppe tiden eller slette livets spor. Jeg vet at jeg blir eldre, og det handler mer om at jeg proaktivt ønsker å ta vare på fremtiden til huden min.

.. Vichy Slow Age serien finner du hos ditt nærmeste apotek 

Slow Age serien til Vichy er en ny og annerledes form for hudpleie. Produktene er tilført 3 aktive ingredienser naturen har utstyrt med spesielle krefter – Baicalin (hjelper huden å bekjempe oksidativt stress provosert av UV-stråler og forurensning), BIFIDUS (styrker hudbarrieren, gjør huden mindre tørr, samt følsom for miljøpåvirkninger) og Vichy’s mineraliserende termalsk kildevann (styrker hudens motstandskraft og etterlater den mer motstandsdyktig). I Vichy kan man forsyne seg med mineralvannet fra tappene i byen – jeg angrer på at jeg ikke fylte flasker, til tross for at det smakte surt og salt, hehe…

.. Mine favoritter er Mineral89øyekremen og den tykke dagkremen med solfaktor 30 (den kommer også i en lettere formula, men huden min liker tykke kremer spesielt nå på vinteren). Det er viktig å huske på at huden trenger beskyttelse mot solen året rundt, og ikke bare om sommeren! Clay masken som renser og fjerner urenheter er også helt fantastisk. Denne bruker jeg ca. 2 ganger i uken, og den skal ikke være på huden lengre enn 5 minutter. Med andre ord, lett å prioritere! Både boosteren og dagkremen styrker og beskytter huden mot de eksterne faktorene, i tillegg til UVA og UVB stråler.. God lørdag!

12 Responses to E x p o s o m e

 1. Hei Eirin
  Synes ikke du at du mister litt troverdighet når du reklamerer for tre konkurrerende hudpleie-merker i løpet av veldig kort tid? (Clarins, Loccitane og nå Vichy).. Bare et vennlig spørsmål.
  Jeg har syntes du er en av de mer troverdige bloggerne, men ikke nå..

  Klem fra en som egentlig er stor fan! 🙂

  • Hei Karina! Jeg skjønner tankegangen, men jeg er uenig. Har du kun ett merke i baderomshyllen din? Er alle produktene du bruker fra samme merke? Det er veldig uvanlig.. Både L’Occitane, Clarins og Vichy er mine topp 3, og at jeg får mulighet til å trekke ut kroppspleie fra L’Occitane, hudpleie fra Vichy og makeup fra Clarins er veldig spennende for meg 🙂 Jeg er oppriktig fan av alle tre, og har favoritter som krysser hverandre fra mange merker, jeg. Klem tilbake!

 2. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men altså.. Har du sett den nye sesongen av ungkarskvinnen Australia?! Hun er faktisk helt fantastisk morsom. Hele hun gjør at sesongen er verdt å se, hah!! Vet du er like fan som meg (om det i det hele tatt går an), så måtte bare si det!! Ler litt av meg selv for at jeg dedikerer en hel kommentar til dette.. 🙂

 3. Disse produktene fikk jeg lyst til å prøve. En annen ting, mener å husker at du for en stund tilbake prøvde ut noen av produktene fra SKIN by Camilla Phil, hva syntes du om de sammenlignet med andre produkter du bruker? Håper du har mulighet til å svare på dette selv om du har ulike samarbeid med andre produkter 🙂 Veldig hyggelig at det snør på bloggen forresten!

 4. Hva med elixir som du for en liten stund siden investerte i og sa du skulle teste ut i tiden fremover? og reklamerte ikke du for det merket fra Boots (noe med 7 grader) som også hadde en prematur antiaging serie? Og du reklamerer for Loccitane sin dusjolje, men reklamerte også for at du hadde det merket fra matbutikken stående over hele baderommet ditt? De som har håndsåpe og dusjsåpe. Skjønner hva du mener med at man bruker flere merker, men begynner å bli litt mange ulike serier? En ansiktspleieserie bruker man jo tross alt over lengre tid for å få effekt…

 5. Har selv blitt mer og mer bevisst på hvilken hudpleie jeg bruker de siste årene. Jeg har til slutt fått en relativt stor samling av mange forskjellige hudpleieprodukter. Flere av mine venner kommenterer at jeg har litt av «alt», hehe. Noe jeg tror mange ikke helt ser er at huden forandrer seg ALLTID. Min hud trenger forskjellig pleie konstant og derfor elsker jeg å prøve nye ting. Har veldig lyst å prøve vichy sin serie, ettersom den virker veldig troverdig. Takk for tips som vanlig Eirin <3

Follow @ Instagram