fbpx

.. Shit, for et fint døgn jeg har hatt i Oslo! Lanseringsfesten for samarbeidet i går gikk over all forventning, og jeg ble SÅ glad for at så mange tok seg tid til å komme innom og hilse på meg. Ble helt overveldet jeg, som alltid! Takk for mange fine, gode, lange samtaler. Det varmer stort! Esken ble tilgjengelig i alle L’Occitane butikker i går, og dere finner den også HER på nett om dere enda ikke har fått sikret dere en. Nå bærer det hjem til kjære Bergen for helgen!

/.. The past 24 hours in Oslo have been amazing and overwhelming! The launch party for my collaboration with L’Occitane was a huge success and I’m so thankful for everyone who showed up at the event. Thank you for the sweet, long and interesting conversations too – it warms my heart and I’m honestly getting emotional just thinking about it! The box is now available in every L’Occitane store and also online. If you haven’t got your hands on it yet you can get it HERE!

· These old boots are still my fav ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Blazer: Ganni
Basic t-shirt: Zara
Blue jeans: Chiquelle
Suede boots: Zara
Belt: Gucci

Xx

I fast fredagtradisjon går turen til pappa i kveld. Jeg hører rykter om at han har fyrt i peisen, og jeg gleder meg til å senke skuldrene hos han før det bærer videre på kosekveld hos M senere! Hva synes dere forresten om at det har begynt å snø på bloggen? Jeg synes det er såå koselig! God helg 

/ Like every Friday, I’m gonna go and visit my dad tonight. Rumours say he has fired the fireplace for me already! So cosy. Afterwards I’m spending the evening with my love and B! What do you think about the snow on m blog by the way? I think it’s so cute.. Perfect for the season! Wish you a lovely weekend. Xx

22 Responses to Today’s travel outfit

 1. Så bra at det gikk bra i går 🙂
  Kos deg masse hos pappaen din i kveld og hos M:)
  Her blir fredagen tilbringt i senga, greide å forstua foten min kraftig på jobb. 🙁

 2. Var så hyggelig å møte deg i går! ? Du virker som en nydelig person! Du hilste på så mange så husker sikkert ikke meg meg jeg var sammen med hun venninnen min som skal flytte tilbake til New Zealand ?

 3. Veldig hyggelig å hilse på deg på lanseringen på L’occitane i går. Du er inspirerende, og det er et herlig avbrekk i hverdagen å trykke seg inn på bloggen din og drømme seg litt bort! Og ikke minst så er det godt å se at det er flere som er like glad i jul som meg! Haha 🙂

 4. Hei!
  Hvor er din hvite favorittskjorte fra? Synes du har så mange fine!!!! Har du kanskje link?

  Klem fra en stooor fan!!! <33

 5. Hei
  Hvilken str har du i Gucci beltet ditt? Vurderer og kjøpe meg fra nettsiden men usikker på hvirdan de er i str ☺️

Follow @ Instagram