fbpx
adlinks

· J u l e d e k o r a s j o n ·

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Xmas Car: HER│Krus med tall: HER│Gloria lysestake: HER│Hvit julestjerne: HER│Svart julestjerne: HER│Kurv i messing: HER
Juletre: HER│Kaffekanne i gull: HER│Rosa velour sofa: HER│Juletreteppe: HER│Pute: HER│Julestjerne: HER│Svart circle lysestake: HER
Julekuler: HER│Hengende lysestake: HER│ Ullpledd: HER│Julekalender: HER│Svart adventsstake: HER│Julestrømpe: HER

. . .

Hvert år liker jeg å planlegge hvordan jeg skal dekorere til jul. Skal man gå for sølv, gull – kanskje begge deler? Rødt, grønt? Vel, i år har jeg bestemt meg for å mikse gull, grønt, dus rosa (!) og svart. Dette er i sin helhet en nydelig kombinasjon, og jeg klarer nesten ikke vente til å gå ned i boden for og hente opp alle eskene med pynt. En av dere ønsket et innlegg med inspirasjon til juledekorasjon, og da var jeg ikke vanskelig å be. Jeg ønsker meg alt!

/ Every year I like to plan how I’m gonna decorate for Christmas. Should I go for silver or gold – maybe both together? Red, green? Well, this year I’ve actually decided to combine gold, black, green and light pink! I think this combination is absolutely stunning and I seriously can’t wait to unpack all the Christmas boxes and decorate my home! One of you asked me if I could write a post about decoration inspiration, so here we go! Everything is on my wishlist.. Bahh! Xx

20 Responses to Inspirasjon til jul

 1. Jeg har sett noen utrolig lekre kuler i dus rosa og gull på Kremmerhuset – de MÅ jeg bare ha <3 Tenkte først at det ble helt feil, men har tenkt på de kule nå i 2 dager, så da har jeg ikke stort annet valg enn å kjøpe de 😉 Så koselig at det snør her inne, det var skikkelig koselig!! Du er så kreativ <3
  http://www.charlottetunes.no

 2. Hei Eirin <3
  Du er så flink. Jeg blir helt fasinert!
  Har du noen tips til farger/ puter for mørk grå sofa? 🙂

 3. Så mye fint!! Ønsker meg gjerne et innlegg med julegaveideer ? Hilsen en som liker å kjøpe gaver tidlig:)

 4. Så mye fint!! Veldig flink og inspirerende er du <3 Og takk for et koselig møte på lanseringseventet med L'Occitane, alltid inspirerende å se hva du får til og ta en prat med deg <3

 5. Har fulgt deg i lang tid, men aldri lagt igjen en kommentar. I dag føler jeg at jeg må. Kom hjem fra en lang dag til at samboeren hadde vært og kjøpt den fine esken din. Tydeligvis en som hadde fått med seg at den sto på ønskelisten! Fantastisk design og produkter, og det å legge seg i nytt sengetøy med et sprut fra pillow misten, magisk! Det reddet en kjip torsdagskveld! Takk!
  Fortsett å stå på, heier på deg! 🙂

  • Nå ble jeg skikkelig glad! Og for en søt samboer du har <3 Det er vel fortjent, og boksen kom jo i perfekt tid til helgen 😀 Kos deg med produktene og bruk esken til noe fint når den er tom. Riktig god helg! Stor klem fra meg :*

 6. Hei hei!
  Elsker at det snør på bloggen din, det er så fint 😀
  Kunne du laget et innlegg om hva du ønsker deg til jul? Hadde vært så gøy å se.
  Klem

Follow @ Instagram