fbpx
adlinks

│Some of my favorites right now
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Velvet top: HERE
Nail polish: HERE
Lipstick: HERE

Jeg går ikke så ofte i rødt, men når vinteren og julesesongen nærmer seg endrer det seg fort. Da elsker rødt, og bruker det ofte! Om jeg for eksempel går i helsvart, bruker jeg gjerne rød leppestift. Også til hverdags! Da føler jeg meg umiddelbart freshere. Jeg fikk en del spørsmål om hvilken leppestift jeg brukte på bildene over → det er min nye favoritt! Fargen er helt perfekt etter min mening, og dessuten tørker den ikke ut leppene da den er fuktighetsgivende og inneholder mangosmør. Lukter helt himmelsk også! Og mens vi snakker om perfekte rødfarger. I fjor etterlyste jeg den perfekte neglelakken til jul, og da fikk jeg faktisk en mail om denne fra Deborah Lippmann. Fremdeles min favoritt, både på hender og tær gjennom hele vintersesongen!

/ I don’t wear red that often through the year, but when Christmas is sneaking up it immidiately changes! Then, I wear it all the time. If I’m for example wearing all black, I love to make my outfit pop with red lips. Every day, not only for parties! It makes me feel so fresh in just a second! I got a lot of questions about what lipstick I was wearing in the photos above → it’s my new favorite from Clarins. The color suits me just perfect, and it doesn’t dry out my lips. It contains mango butter which is really moisturizing! It smells amazing as well. And speaking of the perfect red – last Christmas I asked for help to find the perfect nail polish, and I actually received an email saying that I had to try out this one from Deborah Lippmann! It’s still my favorite, on both hands and toes through the whole season. Love it!

Xx

12 Responses to Red for the Holidays

  1. Har vært fast leser så lenge jeg kan huske og ville bare si at jeg setter sykt mye pris på alt det fine innholdet du legger ut. Alltid god kvalitet og jeg blir så inspirert! Elsker måten bloggen har utviklet seg i det siste, og håper du fortsetter lenge framover <3
    Stooor klem

Follow @ Instagram