fbpx
adlinks

L i v i n g r o o m

Lysestake: HER
Kate moss bilde: HER
Rosa bilde: HER

♥ ♥

.. Det å si opp kontoret i byen var litt skummelt, men jeg har ikke angret ett sekund. Da jeg skaffet meg det var jeg ikke like ofte på reisefot som jeg har vært det siste året, og derfor setter jeg uendelig stor pris på å være hjemme når jeg først har muligheten nå. Hjemmekontor for meg er gull verdt, og jeg elsker morgenene. Nå som det er mørkere lengre, og det fremdeles er som natt utenfor vinduene når vekkerklokken går av, elsker jeg å tenne stearinlys!

. . .

I morgen går turen til Oslo, hvor jeg skal bli til fredag. Det er i anledning lanseringseventet med L’Occitane, og jeg håper å se mange av dere der. Noe av det koseligste jeg vet er å hilse på dere lesere! Eventet begynner 18:00 i Østbanehallen, og de første 50 som dukker opp får deilige goodiebags ♥

46 Responses to · Cozy fall morning ·

 1. Så nydelig du har det Eirin! Eg vurderer å kjøpe bilder fra desenio sjølv, så eg lurer på kva størrelse du har på dine to? <3 Ha ein fin dag!

 2. Så fint! 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt Buddhafiguren din fra? Synes den ble ekstra fin når man kunne ha lys i den!

 3. Du har det så fint 🙂 hyllene på veggen hvor er de fra ?:)
  Kos deg masse i Oslo i morgen håper det kommer mange:)

 4. Får jag fråga vart din vita tv bänk är ifrån? Tack på förhand och för all inspiration ☺️??✨

 5. Er du buddhist? Hvis ikke, håper jeg du forstår verdien og meningen bak buddhister som velger å ha en Buddha statue hjemme, håper bare ikke at Buddhaen fortsetter å bli en interiørtrend og at dens mening nesten blir glemt, fordi for mange så betyr den statuen så utrolig mye mer enn det.

 6. Hei Eirin!
  Hvorfor velger du å ha så lyse møbler i leiligheten din, når du har så mye sollys og dagslys dagen lang- gjennom de store vinduene dine? På den andre siden elsker jeg at du valgte green marble på soverommet, da får du den mørke kontrasten til de lyse møblene! Er dette noe du har tenkt å videreføre i stuen? Mørkere møbler, eller mørkere vegger? Spør av ren nysgjerrighet, da jeg sliter med mye dagslys hjemme selv og vil ha det litt lunere og mer hjemmekoselig. Vet bare ikke om jeg skal gå for mørkere vegger, eller velge mørkere møbler!
  Stor klem <3

  • Hei Martine, morsomt at du påpeker dette 😀 Stilen endrer seg jo støtt og stadig. Jeg har blitt mye mer vågal på fargefronten nå kontra hva jeg var da jeg flyttet hit! Jeg får faktisk ny sofa på mandag, den er mørkeblå + . gulvteppe i rosa. Det blir spennende 🙂 Har lenge hatt lyst til å male stuen også, men veggene er opp til 5 meter i høyden, og det kan bli litt tungt da! Den bak sofaen får jeg ikke malt siden glassrekkverket henger nedpå og jeg ikke kommer til :/ Både maling og møbler kan alltid endres om man skulle endre. Klem!

   • Æææ!! Så gøy. Håper du legger ut bilder med en eneste gang? må prøve meg litt frem jeg også skjønner jeg!!

 7. Elsker stilen din❤️ Har nettopp kjøpt meg leilighet å bruker din som inspo. Kan jeg spørre hvor sofaen din er fra?

 8. Det ble kjempekult med de hyllene på veggen! Hvordan har du hengt de opp? Regner med det er gipsvegger der?:) Blir kult å se hvordan det blir med ny sofa og teppe 😀

 9. Hei!

  Hvor er spisestolene dine fra? Tenker på de med «hel» rygg. Er de gode å sitte i? 🙂 Kjempefin stue!

Follow @ Instagram