Jeg elsker høsten, men den stjeler energien min. Noen som føler meg? Øynene begynner å bli tunge allerede før klokken er fem, og akkurat nå mens jeg sitter her og skriver går de bokstavelig talt i kryss. Det ble vafler til middag i dag. Jeg orket ikke lage noe annet, og strakk meg like så godt etter den ferdige vaffelrøren fra helgen i kjøleskapet.. Det gjorde meg naturligvis enda trettere – men det visste jeg jo kom til å skje i det jeg tok første tygg. Lærer aldri.

Wearing my favorite coat from Joseph.

. . .

Lykkelig men sliten. Det synes jeg beskriver meg fint om dagen. Solen går fortere ned de få dagene den viser tegn fra seg, og dagene blir bare mørkere og mørkere. Men når det først er lyst ute, da er byen fin.. Nesten litt magisk, faktisk. Spesielt med alle høstbladene som fargelegger alt! Hvordan kan man få tilbake energien på høsten? I teorien enkelt, men vanskeligere i praksis. En time på trening hver dag for å generere mer overskudd og endorfiner, innføre gode leggerutiner, spise sunt og ta kosttilskudd. Det er faktisk sabla enkelt! Men så er det liksom ikke det heller.. Jaja, det var en reminder i hvert fall!

17 Responses to I hate you│I love you

  1. Akkurat som å lese mine egne tanker.. Denne høsten er så utrolig slitsom, rett og slett. Den er veldig tung, og jeg føler den kommer til å vare en evighet. Vanskelig å finne lysten og motivasjonen til det meste. Aldri før har jeg måttet ta powernaps, men det må jeg titt og ofte nå. Blir gaaal jeg. Håper jeg klarer å snu dagene litt mer positivt. Jeg får i det minste stor glede av å titte innom her hver dag <3 Takk for at du deler tanker og oppfordringer! Klem

  2. Hvor er den vakre svarte kjolen du har på på instagramstoryen din, der du skriver for makeupmekka? 🙂

  3. Et lite tips for å bedre energinivåene på høsten er å få seg en tur ut i dagslys og frisk luft hver eneste dag. Trenger ikke være en lang tur, men kanskje en 20 minutter i lunsjen bare for å bli eksponert for litt dagslys! Spiller ingen rolle om det er overskyet, heller, for det er selve lyset som gjør forskjellen! Det gjør veldig godt for både døgnrytme, energinivå og humør. 🙂 Hilsen en psykolog.

  4. Uff, jeg kjenner meg veldig igjen i det her! På vestlandet kommer jo høsten ofte så fort, og at det skal være så lange, mørke kvelder er tungt. Samtidig som det er koselig også. Jeg liker å ta meg en kaffekopp utenfor huset – jeg har oversikt over både fjell og fjord, og det er veldig deilig å bare se utover mens jeg puster frisk luft og drikker kaffe 🙂

Follow @ Instagram