fbpx

W e l c o m e  N o v e m b e r

Jeg blir helt varm i kroppen av å tenke på at det er november (ironisk nok). Jeg har alltid vært et jule-menneske uten like, og dette er min favorittid på året. Jeg elsker å kose meg, og november er tiden for akkurat det! Hvert år føler jeg at desember flyr, og at jeg såvidt rekker å nyte julen før det plutselig ringer inn et helt nytt år igjen. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal tillate å glede meg til jul ekstra tidlig i år. Jeg lager mine egne regler og har allerede begynt å spille julelisten i bilen. Det har seriøst forandret meg. Haha! Så fort jeg var ferdig med første allsang til ‘Driving home for Christmas’ i bilen her forleden, følte jeg meg som ny. Harmonisk, varm og lykkelig! Også blir jeg så glad av å se at alle butikkene har tatt inn julepynt også. Det er så koselig! ❆

· 10 things I want to do this month ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Donere penger til Kirkens Bymisjon. Dette gjør jeg hvert år, og jeg oppfordrer dere til å gjøre det samme. Julen er ikke fin for alle, og det er så lite som skal til for å gjøre den tunge tiden litt bedre.. Gled en som gruer seg til jul ved å gi bort julemiddag(er). Det kan dere gjøre HER!

2. Komme meg på plass på hjemmekontoret. Forrige uke fikk jeg endelig opp glassveggen, og nå er det bare litt småting som gjenstår før hjemmekontoret er 100% klart! Klikk dere gjerne innom i ettermiddag for å se hvor fin glassveggen ble ♥

3. Gi Billy en makeover til jul. Haha! Han har fått SÅ mye pels nå med tanke på årstiden, og det floker seg lett. Alle floker skal ut, negler skal klippes, og time hos dyrlegen for fjerning av tannstein er bestilt.

4. Ha en aldri så liten dugnad utenfor hos meg selv. Det ser ikke ut etter at stormen(e) har herjet. Stelle rosebuskene, fjerne det store utendørsteppet under haybenken for vinteren, kvitte meg med døde planter, og kjøpe en fin utendørsgran til å ha julelys i når den tid kommer. Her hos meg skal det ikke bare pyntes inne! Vurderer å sette en svær slede med reinsdyr på taket til sameiet, men da hadde det vel blitt krig.. Haha.

5. Gjøre klar spillelistene mine. Hverdagslisten, søndagslisten, treningslisten og selvfølgelig julelisten! Dere finner dem alle HER, hvis dere trenger litt inspirasjon på musikkfronten.

6. Våge litt mer på øyesminkefronten. Jeg har alltid den samme looken, men synes det er så fint når man faktisk klarer å ‘pull off’ en fin øyenskygge. Jeg kjøpte et sett som heter ‘The Nutcracker’ fra Mac i fjor, med alt fra rent glitter til fine farger for sesongen. Dette skal jeg finne frem igjen!

7. Endre skrivebordsbakgrunnen til tema for november. Jeg har lastet den opp til dere også, om dere vil bruke den! Last ned HER.

8. Skru av mobiltelefonen fra 21:00-07.30. Dette vil jeg fortsette med i november, for det har gjort underverker for meg! Endelig klarer jeg faktisk å skru av hjernen så godt det lar seg gjøre, når det kommer til jobb på kveldstid. Med tanke på at jeg har en jobb hvor jeg alltid må være «på» til alle døgnets tider, kan det lett bli kaos i topplokket hvis jeg ikke er litt streng med meg selv.

9. Tilbringe mer tid hjemme. Det er lov å si nei til x-antall småturer i løpet av en måned, og jeg har lært at det er til det bedre enkelte perioder! Jeg vil være hjemme å nyte førjulstiden, høsten, koselige kvelder i sofakroken, kaffedater med venninner, besøke familie.. De små tingene som betyr alt!

10. Levere gode innlegg på bloggen. Helst to daglig, men minimum ett om dagen!

21 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i november

  1. Høres ut som en fin november 🙂 har blitt skikkelig inspirert av den lista (les: har lest bloggen din leenge), så begynt med det sjæl! Og på en blåmandag, er det gøy å se mitt kjøkken i collagen din (det er den med rosa vegg) – takk <3 ha en herlig mandag!

  2. heei! har du lyst å lage en liten juleinspo-post? med julepynt, adventslys(!!), dekorasjoner, hvor man kan kjøpe julepynt osv :))

  3. Så mange fine ting! Er så enig at juletiden går alt for fort, må virkelig nyte tiden, så det å forlenge den litt er helt perfekt 🙂
    Vil du dele julelisten din her på bloggen? 🙂
    Ha en fin kveld fine du <3

Follow @ Instagram