fbpx

.. Disse bildene snakker vel for seg selv! Jeg har hatt verdens deiligste helg. Fredagen startet med at jeg dro og overrasket pappa med lunsj, før jeg dro hjem for å tilberede tapasretter for kvelden. Cath inviterte nemlig til tapaskveld i tradisjonens tro, og det er alltid noe jeg gleder meg stort til. Vi spiste til magene sto på spreng, spilte spill og drakk vin til langt over midnatt. Slike kvelder lever jeg lenge på! Lørdag dro jeg ut og spiste middag med M, etterfulgt av kino, godterier og popcorn. Søndag? Vel, vi har ikke gjort stort annet enn å drikke kaffe og spist frokost i sengen, samt sett ‘Stranger Things’ på Netflix. Det er en ny serie vi akkurat har begynt på, og den er helt fantastisk! Den bør dere begynne på i dag, hvis dere er like slappe som oss. Søndager er til for å lade opp batteriene, og hellig her i huset! Håper dere har hatt en fin helg, og at alt er bra med dere. Klem fra tre latsabber som enda ligger i sengen! Haha.. ❥

/.. And I believe these pictures speak for themselves! I’ve had the best weekend in a long time, filled with so much love and joy. On Friday I surprised my dad with lunch, and then I headed home to prepare dishes for the tapas night at Cath’s place! It’s turned out to be a tradition with the girls. Always so much fun! We ate, played games and drank wine all night long.. These are the days I live for! On Saturday I went out to dinner and movies with my boyfriend (♥) and today? Well, we do nothing.. But that’s what Sunday’s are for, right?! Having coffee and breakfast in bed, watching Netflix and re-charging the batteries for the new week..  We just started to watch ‘Stranger things’ and just can’t stop watching! In other words, if you’re just as lazy as us today, you should definitely start watching it. Hugs!

22 Responses to Nama-stay in bed

 1. Ååå så deilig <3 Vel fortjent! Lurte også på hvor gullbrettet ditt er i fra? Virkelig helt nydelig 😀

 2. Så koselig 🙂
  Kunne du postet bilde av hele soverommet (alle vegger) hehe. Holder på å planlegge omgjøring på soverommet her i hus, så trenger litt inspo. OG ser jo så fint ut slik du har det. 🙂 God søndag videre.

 3. Har selv sett x-antall episoder av Good Witch, veldig behagelig søndags-serie. Drukket 3 kopper med kaffe, og bare kost meg. Skikkelig digg søndag, det er så viktig! Søndager skal være hellige, rett og slett! Håper søndagen blir magisk og akkurat det du trenger <3 Stor klem!
  http://www.charlottetunes.no

 4. Koselig søndag 😀
  Jeg har tre spørsmål: Hvilken størrelse har du i det metall settet fra Nakd? Og må man betale toll for varene? 🙂 Hvilken størrelse har du i den hvite og svarte trench-coaten fra Nakd? Du så helt smashing ut i alt, som alltid!

 5. Dette hørtes veldig ut som min helg egentlig. Bortsett fra jentekveld på torsdagen i stede for, noe som var veldig etterlengtet.
  Ha en fin start på neste uke i morgen.

 6. For en perfekt søndag! Sesong 2 er faktisk enda bedre enn sesong 1, gled deg! 🙂
  Jeg lurer forresten på hvor mobildekselet ditt er fra? Har du link? Var så fin rosafarge 🙂

 7. Hei vakre Eirin. jeg spør nå bare fordi jeg er nyssjerig! Hvorfor skriver du «M » på dine blogginnelggg og ikke skriver hele navnert til kjæresten din, hvorfor skal det være hemmelig ? Om det er en grunn for det og du ikke ønsker å gi svar for det så respekterer jeg dette! Og hvor er det fine kruset ditt i fra ? Så utrolig lekkert. Kommer du til å innelgg snart på bloggen med de tingene du vil gjøre i november ?

  • Hei! Han heter Magnus, og det er ikke for å holde det hemmelig. Jeg kaller som oftest Billy for B, for eksempel 😛 Jeg er glad i forkortelser! Krus med luck bone er fra en liten butikk i New York, den andre med tekst er fra en annen i London 🙂

 8. Er du klar over hvor klikka bloggen din er? Får ikke opp noe nesten verken på telf eller pc :s har sluttet å lese pga det, men ville prøve igjen nå men er ikke noe bedre :((

 9. Hei!
  Vært interessant å høre hvilke retter dere serverer når dere har tapaskveld, håper på det innlegg om det nå i førjulstiden. Tror nok det er flere jentegjenger som pleier å ha tapasjulebord 😉 Vil ellers si takk for all fin inspirasjon du gir Eirin!

Follow @ Instagram