fbpx

Riktig god lørdag i ruskeværet! Endelig er jeg tilbake.. Jeg har ikke kommet meg inn på bloggen siden torsdag kveld, men nå har teknisk endelig ryddet opp i problemet. Takk til dere som har hjulpet meg ved å komme til bunns i problemet ved å sende skjermbilder av feilmeldingene som har dukket opp!…

/ Happy weekend sweeties! I’m finally back after having some technical issues since Thursday night.. I’m so sorry about that, and if it has affected any of you as well. I just want to say thank you for those who have been sending me screenshots of the error messages, it truly helped us a lot to fix the issues!

. . .

.. For å gjøre gangen litt mer inspirerende i det jeg flyr ut døren, har jeg valgt å lage en aldri så liten inspirasjonsvegg med mine fineste skatter. (Jeg skulle gjerne hengt Billy og vennene mine opp her også, men…) Hver gang jeg legger ut snap eller lignende hvor man skimter veggen i gangen, får jeg spørsmål om ikke jeg kan vise den bedre i et innlegg. Så her kommer det! Et lite dekoreringstips til hjemmet fra meg til dere – løft frem dine fineste skatter!

/ .. To make the hallway a bit more inspiring, I decorated the wall with some of my favorite things (if I could hang up Billy and my friends I would do that too, haha..) Every time I do a snapchat, I get questions about this wall. Therefore, I decided to make a post about it! Somply just a little decoration tips from me to you.

It’s all in the details.

· F a l l  &  w i n t e r ·

Jeg har brukt svarte dots fra Muuto, og disse kommer i mange farger. Til og med i sølv og gull! Jeg endrer på veggen etter sesong, og nå har jeg gjort den klar for vinteren med favorittjakken fra FWSS, deilige skjerf, hatt, sløyfebånd, magasin og vesker (det er vanskelig å vite hvor man skal gjøre av veskene uten at de mister fasong gjemmes bort i skap – heng dem opp!!).. I sommer hadde jeg fargerike silkeskjerf, stråhatter, og en nydelig sommertopp på veggen.

/ I’ve used dots from Muuto and they come in several colors. Even silver and gold! I change the wall frequently depending on season and mood, and now I just re-decorated it from summer to winter and fall! I hung up my favorite winter jacket from FWSS, cozy scarves, a wool hat, ribbons, a magazine and bags (It’s hard to know where to store your bags without destroying their shape and forget about them.. Hang them up!!) Get inspired by your favorite treasures.

Tips: Jeg har funnet en nydelig hylle i messing fra House Doctor (dere finner den HER) som jeg bruker til nattbord på den ene siden av sengen på soverommet. Jeg vurderer å skaffe meg en til som jeg kan skru opp på veggen her, til å ha favorittparet med sko på. Det tror jeg ville blitt fint!

/ Tips: I believe I’ve found the perfect shelf in brass from House Doctor (you’ll find it here) and right now I’m using it as a night stand on my side of the bed. I’m thinking about buying one more for this wall, so I can keep my favorite pair of shoes on it. I think that would look amazing!

.. Enjoy the weekend! 

30 Responses to Decorate with treasures

 1. Der kom jeg inn på bloggen din igjen??
  Sitter og skal bestille fra na-kd.com
  Hvilken str har du i sølv settet?genser/bukse.

  Ha en nyydelig lørdag fine deg??

 2. Så fint det er! Elsker slike dots på veggen. Alt blir litt mer lekent, og ikke så kjedelig med sånne! Man kan lage veggen litt som man ønsker også – da blir det litt mer spesielt synes jeg! Er i tanken på å male i stuen.. Har du en farge du tenker kunne vært fin mot hvite/ litt eggehvite vegger? Vil gjerne ha den ene veggen farget i en rolig, men likevel litt kontrastfylt farge, hah. Vanskelig!! :-p God helg, fine <3
  http://www.charlottetunes.no

  • Så enig!! Åh, stuen er alltid vanskelig. Det kommer jo helt an på hvor mørkt du våger å gå – blir det feil er det bare til å male over 😀 Er green marble for mørkt synes du? Kjæresten min skal male den i sin nye leilighet, blir spennende å se! Ellers elsker jeg minty breeze, den er litt lysere 🙂 Kan for eksempel male en vegg med denne, og en med soft mint. De to mot hverandre er råååfine og ikke så hardt!

   • Sant som du sier, kan alltids male over igjen! Synes marble green var utrolig fin, og delikat. Kanskje jeg skal prøve meg på den. Tusen takk for gode tips, du er en knupp <3 Ha en nydelig søndag, vakre!

 3. Endelig ble det fikset!! Jeg sitter med boken din i fanget, og leser på «hvordan starte en suksessfull blogg» og lurer på om du har noen få tips til for å få motivasjonen til å tørre å starte en egen blogg?

  Ha en fin dag videre <3

  • Herlig!! Mitt beste tips er rett og slett å bare hoppe i det 🙂 Første ukene kan du jo stenge kommentarfeltet og ikke dele det med noen, til du føler at du er trygg på bloggen din og fornøyd med innholdet? Det gjorde jeg da jeg startet! Sa det ikke til noen på mange uker til jeg følte meg trygg på det. Da er det også mye å lese når først klikker seg inn første gang, og ikke bare ett ‘hei jeg har startet’ blogg innlegg, hvis du skjønner. <3 DO IT 😀 Klem

 4. Også lurte jeg på hvor det du hadde på deg i går var fra? Har du link? Det sorte antrekket du viste på snap el insta story,med lav utringning???

 5. Nydelig! Hva ligger prisen på omtrent for en slik dot fra muuto? 🙂 Forresten så ser jeg ikke den burgunderrøde Chanel vesken din her på veggen? Solgt den?

 6. Så fint du har det 🙂 Jeg reiser til New York første uken i desember, og har aldri vært der før. Kan du anbefale hotell og hva jeg bør få med meg? Hadde blitt kjempeglad for tips!! Nyt helgen din <3

   • Ser at du anbefaler hotellet The Evelyn som et rimelig alternativ, men dette koster nesten 4000 kr natten, og for meg er det altfor dyrt. Har du andre rimeligere forslag? 🙂

    • Hmm, da må det ha steget veldig siden den gang jeg var der – men det er jo ikke uvanlig. det er svindyrt å bo i New York! jeg har dessverre ingen rimeligere å anbefale :/ Har for det meste bodd i leilighet når jeg har vært der.

 7. Hei?
  Hvilket kamera og objektiv bruker du? Bildene blir så fine!! Har du et redigerings program du vil anbefale?

  Takk for inspirasjon!

  • Her har jeg faktisk brukt Leica Q for første gang – syykt spennende! Har kjøpt meg nytt kamera nettopp, disse var de første bildene jeg tok med det :* Anbefaler Lightroom på det varmeste! Klem

   • Gratulerer med nytt kamera!! Jeg ønsker meg Leica Q også 🙂 Hvor kjøpte du ditt? Japan Photo? Har du byttet det ut med Canon-kameraet ditt, eller tenker du å fortsatt bruke dette til bilder og Leica-kameraet til video?

 8. Hei, leste et gammelt innlegg om Philips luma hårfjerningsmaskin. Kan du lage et innlegg om hvordan det virker over tid, hvis du ikke kan lage innlegg kan du skrive her hvordan utviklingen ble da? Bruker/virker den enda?

Follow @ Instagram