fbpx

· R e f l e c t i o n s  o f  e a r t h ·

Ta’daaah! Jeg malte soverommet mitt i ‘Warm Blush’ i mars, og jeg elsket virkelig den fargen. Men etter en stund følte jeg at den ble litt for sprek og spenstig til soverommet. Jeg ønsket noe litt mer dempet og behagelig for øyet.. Etter en tur til nærmeste forhandler av maling, falt valget fort på ‘Green Marble’ (navnet er også fint, I know). Jeg virkelig elsker denne fargen! Den er lekker og behagelig, men jeg må innrømme at den ser finere ut i virkeligheten.

/ Ta’daaah! I painted the bedroom in ‘Warm Blush’ in March, and I really love that color. Don’t get be wrong! But after a while, I felt like it was too bright for my bedroom, and I decided that I wanted something more ‘relaxing’ for the eye. After a trip to the store, I immediately knew what color to get – ‘Green Marble’ (I love the name too). I am so happy with my choice, cause this color has everything. I gotta say one thing though, it honestly looks much better in real life.

. . .

Ved å gå for denne fargen som allerede fra før er favorittfargen min, kan det ikke slå feil. Når man styler rommet med gulldetaljer og grønne planter, gir det veggen det lille ekstra. Nå er det bare til å finne frem malekosten, dere! Jeg brukte en kveld på to strøk, og når man først er i gang går det fort.

/ By choosing this color which is already my favorite, it just can’t go wrong. When you style the room with gold details and green plants as well, it gives the wall the little extra touch of perfection! Time to start painting ladies! I did two strokes in one night – it’s easy and quick to paint one wall. Just go for it!

43 Responses to Bedroom | Green marble

 1. Hvilken farge har du på de andre veggene i rommet? Og, hvor er puten fra? Nyyydelig! Du er så flink til å se fargekombinasjoner❤️

 2. Hei!

  Så fint det ble! Elsker grønt når det kommer til interiør.
  Hvor har du kjøpt teppet og lampene (eller hvilket merke er det)? Er på utkikk etter begge deler 🙂

 3. Åå den fargen skal jeg også ha på soverommet tenkte jeg! Eneste jeg har klart å bestemme meg for, det er søren ikke lett når man ser alle de fine fargene til Jotun…. Men så skal de jo passe sammen også da, så jeg bestemmer og ombestemmer meg annenhver dag. Utroolig flott ble det i alle fall!

 4. Det var en nyyydelig farge, tror jeg nesten må male veggen på rommet mitt nå!! Grønn er favorittfargen!! <3

 5. Hvor er sengen/hodegavlen fra?

  Ble utrolig fresh og fint med den nye grønnfargen! Ble inspirert til å male litt selv ?

 6. Hei! Denne fargen var helt nydelig, og nå har du gitt meg masse fin inspirasjon til soveromsoppussingen min! 🙂 gøy! Kan jeg spørre hvilket gulv du har?

 7. Utrolig lekkert, Eirin! Kan jeg spørre hvordan du syns nattbordlampene dine fungerer? Syns du de gir godt nok lys til når du leser en bok på sengen feks? 🙂 Har veldig lyst på noen slike selv!

Follow @ Instagram