fbpx

· G e t  m y  b l o g – b u t t o n ·

Jeg elsker å ha alle mine faste nettsider som jeg besøker i hverdagen på hjem-skjermen min, slik at jeg enkelt kan klikke meg inn når det måtte passe meg. Visste dere at dere kan legge inn bloggen min også? Jeg synes logoen er skikkelig fin og minimalistisk – den spriter rett og slett opp skjermen litt ♥

/ I love to have all of my favorite sites easily accessible on my home screen. Did you know that you can add my blog to your home-screen? I gotta say, I think the minimalistic logo makes the home-screen a little prettier! Here’s how you easily add one of your favorite sites on your home-screen in 1-2-3.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Gå til bloggen i nettleseren. 2. Trykk på det midterste symbolet med pil inni, som du finner
nederst på iPhone skjermen i nettleseren. 3. Velg ‘legg til på hjem-skjerm’. Voila!

/. 1. Go to my blog in your browser. 2. Press the button in the middle with an arrow inside,
you’ll 
find it on the bottom of your screen. 3. Choose ‘add to home-screen’. Voila!

18 Responses to Pssst.. Did you know?

 1. Hei! Jeg fant en gammel annonse av sofaen din på finn.no og lurte på om du fortsatt var interessert i å selge den?

 2. Hei du:)

  Føler du har samarbeid med så mange forskjellige skjønnhetsmerker, L´Occitane, Clarins, Vichy, og sikkert enda fler.. kanskje du kunne laget en oversikt over hvilke produkter du faktisk bruker til hva?:) Synes det er så utrolig mye å velge i der ute, så hadde vært gøy å se hvilke produkter du synes de er beste til forskjellige ting!

  • Det er disse tre, ja 🙂 Jeg liker ulike produkter fra ulike merker – hvem har vel kun produkter bare fra ett? :* Ikke jeg i hvert fall! På nyåret tenker jeg å gjøre et sammendrag av det jeg bruker til vanlig <3

 3. It doesn’t work in google chrome? 🙁
  And .. is there any way I can buy your book from outside Norway? (the Netherlands)
  It seems impossible and I want it so badly ..

Follow @ Instagram