God morgen! Det er alltid deilig å våkne opp til helg. Det ble en kort visitt til Oslo denne gang, og i kveld skal jeg rett hjem til bursdagsfeiring som jeg gleder meg veldig til! Men først skal jeg på Lambertseter Senter i forbindelse med et shoppingevent sammen med Clarins. Det starter klokken 14:00 og jeg håper å se mange av dere der! Noe av det hyggeligste jeg vet er å møte dere som følger meg – jeg har sagt det før og sier det igjen, det føles som gjenforening med gode venner som jeg ikke ser så ofte. Jeg må bare nevne en veldig hyggelig episode fra i går kveld, som jeg fremdeles tenker på. Verdens skjønneste leser kom bort og gav meg en god klem og fine ord. Det gjorde dagen min. Ble helt rørt, jeg! Så takk fine du. Det er slike øyeblikk jeg lever på.

/ Good morning! Waking up to weekend is always nice. It turned out to be a short visit to Oslo, and I’m going home tonight already – straight to a birthday party! I’ve been looking forward to it all week. But first, I’m gonna head to Lambertseter Mall for the Clarins Shopping Event! Hope to see many of you there! It starts at 2 pm. I just gotta say, I love meeting you guys in person – feels like old friends that I just don’t see that often. Last night the sweetest girl came up to me just to give me a hug and some uplifting words. That seriously made my day, and I’m still thinking about it! I appreciate every single one of you so so much. You can’t imagine!

Mornings are my favorite.

. . .

Jeg bor på Scandic Vulkan (sponset opphold) og stortrives her. Rommet mitt har vinduer overalt, og jeg våknet til rosa soloppgang i morges. Nesten litt magisk! En stor, myk og fluffy hotellseng, nytraktet kaffe, hotellfrokost og morgenkåpe er det beste jeg vet (selv om jeg må innrømme at armkroken til kjæresten, Billy og min egen seng aldri kan utkonkurreres). Nå sitter jeg i frokosten og har akkurat spist alt fra havregrøt til knekkebrød, yoghurt og egg. Om en time skal jeg møte to av mine favorittkollegaer til lunsj før jeg drar videre til Lamberseter! Ønsker dere en strålende fredag! Kose dere masse ❥

/ I’m staying at amazing Scandic Vulkan this time (sponsored stay) and I love it here. My room has windows all over the place, and I woke up to a pink sunrise this morning! So magical.. A big fluffy hotel bed, freshly brewed coffee and a cozy robe is the best (even though nothing can beat sleeping in my own bed next to Billy and my boyfriend..) I just finished breakfast, and in an hour I’m meeting up with some of my favorite colleagues for lunch. Wish you a wonderful Friday! Xx

6 Responses to Rise and shine

  1. Hei:) jeg så et glimt av en veldig fin buddha telysholder som du la ut på snap eller insta! Hvor er den fra? Likte den så godt

  2. Hei.

    Jeg tenker å ta turen til New York for første gang i desember. Siden du har vært der så mange ganger tenkte jeg at jeg måtte spørre deg når jeg lurer på noe ang. det. Hvor mange dager burde man være der hvis man vil ikke vil stresse med å rekke alt man vil. Shopping, turist ting og juleting.

Follow @ Instagram