fbpx

Denne uken er handlekurven min fylt med…

Det er ikke alltid lett å være kreativ på matfronten, og derfor tenkte jeg at det ville passe fint å dele min handlekurv for uken med dere! Kanskje det kan inspirere dere til nye oppskrifter og en sunn uke! Jeg elsker å starte mandagene med å fylle opp kjøleskapet og kjøkkenskapene med fristende matvarer, som gjør det enkelt å spise sunt og godt gjennom uken. Ikke bare gjør det ting enklere, men det blir fort mer økonomisk å holde seg til 1-2 faste handledager i uken. Mandager handler jeg sunt og fresht til uken, mens fredager liker jeg å handle helgens bedre middager og godterier.. Nom nom! Skulle jeg handlet dette også på mandagen, hadde jeg fort gått på en sukkersmell gjennom uken. Trikset er å ikke ha det tilgjengelig. I hvert fall for min søte svakhet!

/ It’s not always easy to be creative on the food front, and therefore, I wanted to share my grocery cart for this week with you! Maybe it can inspire you to try out new things and stay healthy through the week. I like to keep my grocery shopping to 1-2 times a week. On Mondays, I shop a lot of healthy and yummy stuff for the weekdays, and on Fridays, I like to shop dinners and not-so-healthy things for the weekend! If I bought everything on Mondays, I would most likely break out of my healthy lifestyle, as my biggest weakness is sweets. Haha! Planning and doing the grocery shopping 1-2 times a week is also much more economical. 

Til middag denne uken blir det blant annet ‘creamy avocado pasta’, og den finner dere oppskriften på HER. Dette er en gjengående favoritt hver uke, som jeg elsker! Og det gjør kjæresten også. Han foretrekker å ha kylling i sin for mer ‘gains’ som han kaller det (…) men jeg synes den er minst like god uten.

/ For dinner this week I’m having my favorite ‘creamy avocado pasta’ which you can find the recipe for HERE. This is a big favorite of mine, and I make it all the time. My boyfriend loves it too, but he likes it with chicken for more ‘gains’.. Haha. But in my opinion, it’s just as good meat-free.. You’ll have to try it!

.. Jeg oppdaget Thai suppen for noen uker siden, og fyyy så god den er. Også så enkel å lage i en hverdag hvor middagen helst skal lages så raskt som overhodet mulig! Jeg varmer den enkelt og greit opp i en kjele, med en pakke fullkornsnudler oppi. Denne kan man også tilsette kylling i om man ønsker det. Jeg er ikke vegeterianer, men jeg har kuttet veldig ned på kjøtt i år. Jeg elsker bønner og bruker ofte dette istedenfor. Fredagstacoen med bønner stekt i tacokrydder er faktisk helt nydelig! Men er det en rett jeg må ha hver uke, så er det kylling med søtpotetfries. Sunt, og sykt godt med en god dip til!

/ I recently found the Thai soup in the store, and it’s sooo good. And so easy to prepare as well! I simply just heat it up with a package of full grain noodles, and if you want chicken in it as well that’s really yummy. I’m not a vegeterian, but the past year I’ve been cutting down on meat. I often use beans instead – in the Friday tacos for example! Beans with taco spice instead of meat is super delicious. But if there’s one meat dish I just gotta have –  it’s chicken with sweet potato fries!

Til frokost spiser jeg ofte supergranola med hasselnøtt og kokos, kombinert med havregryn. Denne granolaen er uten tilsatt sukker, og god med både melk og yoghurt! Mellommåltider går ofte i God Morgen yogurt Zero, en boks makrell i tomat, eller riskaker med chiafrø og havsalt fra Friggs, med egg og avokado på. Den greske yoghurten med kokos + kokosvannet bruker jeg alltid i smoothies, gjerne til kveldskosen! Det går jeg aldri lei.. ♥

/ For breakfast I often have supergranola with oats and milk. For snacks during the day I love the ‘Zero’ yogurt, a box of mackerel in tomato, or rice cakes with chia seeds topped with eggs and avocado. In the evenings I love to make smoothies with coconut yoghurt, coconut water and frozen berries! I’ll never get tired of this..

27 Responses to This weeks grocery cart

  1. Du MÅ prøve Rema sine scampi(ferdig kokte uten skall i pakke) i den suppen -heaven 😛
    Legg scampiene + oppskjært squash i suppen rett før servering – sååå godt xox

  2. jeg ble så skuffet når jeg testet den kokosyoghurten her om dagen. Synes den smaker skikkelig kunstig! Men den suppen der har jeg lyst å teste ut! Er den sterk`?

    • Jeg har tenkt på det, men jeg vil heller si at jeg ønsker å være mer bevisst på kjøttinntaket enn å kategorisere meg selv som vegeterianer 🙂 Tenker at det er bedre enn ingenting. Ved å si at jeg er vegeterianer blir det plutselig så mye strengere – jeg kunne for eksempel ikke droppet julemiddagen!?

  3. Ja takk til flere slike innlegg 😀 Så deilig med inspirasjon, prøvde den avokadopastaen din for litt siden, elsk!

  4. Hei Eirin! Bare en bemerkning, og mener absolutt ikke å være frekk. Men det er kanskje veldig fint å spandere på seg økologiske egg. Finnes flere alternativer i alle butikker 😀

Follow @ Instagram