fbpx

.. It’s the Netflix & chill time of the year!

Jeg har aldri vært noe serie-menneske, men etter at jeg møtte M har jeg fått helt dilla. Det er så hyggelig å ha en serie man kan følge med på sammen! Det blir til kveldens høydepunkt i sofakroken med en kopp kakao, tente stearinlys og lave skuldre etter en hektisk dag. Da kan jeg liksom bare puste ut, lene meg tilbake, skru av telefonen og kjenne på roen! Når været herjer utenfor og mørket kommer, er det bare til å kjenne på den koselige høststemningen.

/ I’ve never been into watching series.. Well, that was until I met my boyfriend! He talked me into watching one together and ever since I’ve been hooked. After a long day, nothing is better than crawling into the corner of the couch, making cocoa, light som candles and just lower the shoulders. Especially during winter and fall!

♥ ♥

Vi har sett alt av norske serier (elsker det, er så lett og avslappende) som ‘Helt perfekt’, ‘Best før’, ‘Neste sommer’.. De alle er å anbefale! Jeg ler til jeg gråter hver gang.. ‘Solsidan’ og ‘Orange is The New Black’ har vi også sett, og ja.. Dere må bare se alle disse hvis dere ikke allerede har gjort det! Men i kveld vil jeg gjerne tipse dere om to gode serier som jeg elsker.. Girlboss så jeg tidligere i år, og Younger ble M og jeg nettopp ferdig med. Sykt koselig serie!

/ We’ve seen all the Norwegian series such as ‘Helt perfekt’, ‘Best før’, ‘Neste sommer’.. And also ‘Solsidan’ and ‘Orange is The New Black’. I can recommend them all! But today I want to recommend two other series that I’ve been watching lately.. Girlboss and Younger! We just finished last season of Younger and I love it!

· Y o u n g e r ·

Denne serien er såå koselig. Man lever seg rett og slett helt inn i livet til den 40 år gamle, nyskilte, alenemoren Liza, som har problemer med å komme seg tilbake i arbeidslivet. Alle de unge jentene i bransjen snapper jobbene foran nesen på henne, og til slutt finner hun ut at å lyve litt på alderen, det kan vel ikke gå så gale… Eller? Jeg har forelsket meg helt i alle karakterene i denne serien, og har tatt meg selv i alt fra å le hysterisk til og felle en tåre eller fem, til å la meg inspirere av antrekkene. Anbefales på det varmeste! Serien er spilt inn i New York, hvilket gjør den ekstra drømmende. Denne er på Tv2 Sumo!

/ This is so cozy. You get to follow the life of 40 year old divorced Liza, who struggles with getting back to work. It seems like all the young girls gets ahead of her when it comes to getting the dream job in publishing! Eventually, she decides to lie about her age to get the dream job.. Not the best idea! I’ve truly fallen in love with every character in Younger. I’ve been laughing, crying – even inspired by the incredible fashion! Younger is recorded in New York, which makes it even better.

· G i r l b o s s ·

. . .

Dere har kanskje lest den bestselgende boken #GirlBoss basert på historien om Sophia Amoruso, som i dag er eier av den kjente nettbutikken Nasty Gal? Vel, denne boken har det blitt serie av og den er vanvittig bra! Kort fortalt er dette en humorserie om Sophia selv. Hun er lutfattig, rebelsk, sassy og klumsete – men samtidig veldig målrettet med bein i nesa. Vi får følge Sophia gjennom hele prosessen – helt fra hun får en idé om å selge vintageklær fra den lille leiligheten sin, helt til hun åpner Nasty Gal! Serien er avslappende, morsom og ikke minst veldig inspirerende. Perfekt til mørke høstkvelder!

.. Dra dynen inn i sofaen, lag kakao, tenn levende lys og koos dere!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

/ I bet many of you have read the bestselling book #GirlBoss based on the life of career girl Sophia Amoruso? Today she runs the online store, Nasty Gal! Well, this book has turned into a Netflix show, and it’s a favorite of mine. It’s about Sophia herself, and how she struggles from start to end with building her own online store selling vintage treasures. It’s hilarious, and Sophia is so sassy and drifted! You can’t avoid getting inspired to reach for your dreams. The perfect fall series!

28 Responses to Series to cozy up with this fall

 1. Hei,
  Jeg lurer på om du vet hva modellen på fleisher couture jakken din er, og hvilken størrelse du har den i?
  Lurer også på hvilken størrelse du har i genseren fra h&m hvor det står «Get off ny back» på? ??

 2. Håper så på en sesong 2 av Girlboss. Den falt så i smak. Men nå er jeg så inn i Outland så må liksom få sett den ferdig først føler jeg.

  Ha en fin inne tirsdag videre.

 3. Om du liker norske morsomme serier vil jeg anbefale Side om side, om dere ikke allerede har sett det! 🙂

 4. Har du sett på Side om side på NRK1? haha mest geniale serien som er laget!! Start på sesong 1 og fortsett videre, kommer ikke til å angre!!!

 5. Hei Eirin:) jeg vurderer kjøpe fleischer dunjakken og har sett du har hatt den på, på noen bilder her på bloggen. Lurer på om det er den blå eller sorte fargen? Usikker på hvem jeg bør ta:o
  Klem:)

 6. Elsket soverommet ditt som du viste på snap i går, og lurer på hvor fløyelsputen du hadde i sengen er fra?<3

 7. Skjønner at du har andre prosjekter utenom bloggen, men sist du oppdaterte er 24 altså 2 dager siden.. Ja vet du vil levere kvalitet, men kan man ikke forvente i det minste én oppdatering daglig? Det synes jeg i det minste. Synes du stadig vekk hopper over en dag eller to. Hvordan klarer de andre toppbloggerne å oppdatere hver eneste dag? Fordi de planlegger.
  Ikke meningen å være super kritisk nå, men har irritert meg over det i mange måneder. Synes du har blitt mer personlig (stor tommel-opp for det), men ja jevne oppdateringer..

  • Jeg blogget ikke 25, altså en dag.. Men uansett, spiller ingen rolle. En dag skal helst ikke skje engang. Jeg er 110% enig med deg, Madelen! Tro meg. Jeg skal skjerpe meg og strukturere bedre som før 🙂 Takk for at du følger med og kommer med konstruktiv kritikk. Klem

 8. Hei Eirin! Jeg har lyst til å anbefale en serie fra HBO til deg som jeg tror du kommer til å like. Den heter ‘Big Little Lies’ og er en blanding av Mean girls, Pretty little liars og krim. Sykt spennende! Håper du får en fin dag videre x

Follow @ Instagram