Innlegg i samarbeid med Gina Tricot

Hvem gleder seg til julebordsesongen? Det gjør i jeg! Denne kjolen er et perfekt alternativ for anledningen. Jeg gleder meg som et lite barn til alle de festlige anledningene vi har i vente fremover – juleselskap, julebord, nyttårsaften julekonserter (jeg fikk Kurt Nilsen av kjæresten til bursdagen – endelig! Har ønsket meg det hvert år! Helt utrolig at jeg aldri har vært på en konsert med han enda..) Kjolen jeg har på meg i dette innlegget er fra Gina Tricot – er den ikke nydelig? Den perfekte rødfargen! Gina Tricot har et enormt stort utvalg av festklær – kjoler, topper, bukser, skjørt… Umulig å ikke finne noe fint!

This is what I’m wearing;

Hally dress: HERE
Claire bag: HERE

Curl your hair, put on a red dress, some highlighter and have a good time!

Hvilke festligheter ser dere frem til denne sesongen? Noen som skal på julebord? Cath holder i tradisjonens tro sitt årlige julebord i desember med venner, og jeg gleder meg som et lite barn. Det er to dager etter M og jeg kommer hjem fra New York! Ah.. Vintermånedene kan nesten ikke komme fort nok.. 

· Se alle favorittene mine fra Gina Tricot HER ·

29 Responses to When in doubt, wear red

 1. Åå, har sett etter en ca slik kjole lenge nå – trenger til julebord osv, så tusen takk <3 Løper til nærmeste Gina i morgen for å shoppe jeg, hihi 😀

 2. Hei!
  Lurte på hvorfor du ikke bruker Zenbooken lengre, og hvorfor gått tilbake til Macbook? Er på jakt etter ny PC, og vurderer å gå over til Appleprodukt hihi. Så skulle gjerne hørt dine tanker som har prøvd begge deler. Bruker du Iphone og? Klemklem<3

  • Hei søte! På MacBooken har jeg programmer til jobb som jeg dessverre ikke kan bruke på Zenbook (til foto) :/ Men når jeg reiser foretrekker jeg ZenBook da den er lettere og nettere. Liker den veldig godt!Klem

 3. Hei, ser denne kjolen er forskjellig i fargen fra dine bilder til de på gina tricot. Hva er mest riktig? Synes personlig denne kjolen var nydelig på dine bilder, men på nettsiden ser den mer rød ut. Klem

  • Hei Hanna, jeg vil si at den er en mellomting! Ikke så lys rød som på Gina sine sider, og heller ikke så mørk som på mine. Sjekk den gjerne ut i butikk før du klikker den hjem 🙂 Klem

 4. Fin kjole =) har du gått mer ned i vekt eller holder du deg stabilt ? Husker du sa at du raste ned i vekt første del av året? Ps: gleder meg veldig til prosjektet ditt!! Når kommer det ??

  • Takk! Jeg gikk mye ned i vekt på nyåret etter samlivsbrudd etc.. Etter det har jeg gått opp opp igjen 2-3 kilo og holdt meg stabil 🙂 Jeg gleder meg også, har ingen eksakt dato men det er ikke lenge til!

 5. Det her var skamfint!! nydelige Eirin <3 takk for så fint kjoletips:* jeg burde kanskje ikke si den men den var mye finere på deg enn på nettsiden?

 6. Synes vesken er så utrolig lekker, fått helt dilla på velur for tiden ? For meg starter julebordsesongen allerede i november og det synes jeg er så koselig ☺️ Er ikke så glad i å gå ut å drikke, men deilig mat hjemme hos venninner med julemusikk i bakgrunn er topp 🙂

Follow @ Instagram