.. A little something from me to you

Jeg driver enda og oppdaterer bakgrunnene mine for sesong, nettopp fordi det gir meg et lite boost av inspirasjon hver gang jeg flipper opp skjermen. Høsten er koselig, og jeg har laget en bakgrunn med elementer som gir meg høstvibber! Chunky knits, lys, gresskar, kose-tøfler, jordfarger..

/ I still love to make backgrounds depending on the season. It gives me a boost of inspiration every time I flip up the screen! I love fall, it’s so cozy. Therefore, this month’s theme is everything that gives me fall vibes. Such as chunky knits, lights, pumpkins, cozy loafers, earth colours.. Everything nice.

.. Mmm

· G e t  m y  f a l l  b a c k g r o u n d  H E R E ·

Jeg har hatt en hard uke, det skal jeg ikke legge skjul på. Rett og slett bare vært litt nedfor! Beklager at det har vært litt stille her inne.. I morges på en annen siden våknet jeg og følte meg mer som meg selv igjen. Motivasjonen og livsgleden var tilbake! Hjemmelagde horn til frokost (oppskrift kommer i morgen), kaffe og fredagsstemning. Deilig! I dag skal kjæresten og jeg på en liten roadtrip, og det gleder jeg meg veldig til. Om tre kvarter skal jeg stå klar i veien! Billy blir også med, og før vi blir hentet skal jeg se å få kuret pelsen hans – i følge ‘M’ er han en eneste stor dott med tovet ull akkurat nå. Haha.. God helg ♥

/ To be honest, this week has been hard. I’ve felt down and kind of depressed. Sorry for lack of updates in here.. This morning on the other hand, I finally woke up feeling more like myself again! My motivation and inspiration are back, and I’m so happy for that. My Friday morning included homemade horns and coffee (I will share the recipe with you tomorrow). Today I’m going on a road trip with my boyfriend, and Billy is coming too. Before he picks us up in 45 minutes, I’m gonna try to remove all of Billy’s tangles. – he looks like one big piece of woven wool right now! Haha.. But before I leave, I want to wish you a happy weekend! Xx

12 Responses to F a l l · B a c k g r o u n d

  1. Åh, jeg vet det er helt normalt å ha oppturer og nedturer i hverdagen, men jeg blir nesten litt trist når jeg hører at du ikke har hatt det så lett.. jeg skulle bare så inderlig ønske at hverdagen din stråler like mye som deg hver eneste dag <3 håper du får en skikkelig fin helg hvert fall! Og takk for kollasjen, den pryder macbooken min allerede :*

  2. Så trist å høre at du har hatt en litt kjip uke… Håper bilturen i dag ga en god start på helgen din <3 Og ikke minst at du får en nydelig høst med prosjektene dine som skal lanseres og alt. Du er en stor inspirasjon!

  3. Hei!
    Om du skulle være åpen for å selge den blå YSL collage bag-vesken i velvet nå eller i fremtiden, er jeg veldig interessert og vil gi et godt bud! Så gjerne send en e-post om det skulle være aktuelt? God helg!

  4. Nedfor her også, uten at jeg helt vet hvorfor… Null energi til å gjøre noe, veldig ulikt meg. Tips til hvordan endre dette? 🙂

Follow @ Instagram