And psst… Stay tuned for my little DIY project!

I dag har jeg styrt litt på med et lite DIY-prosjekt, som jeg kommer til å dele med dere over helgen! Jeg pynter ikke noe særlig til Halloween, men jeg liker likevel å gjøre litt ut av det. Jeg drømmer om å stelle i stand tidenes Halloween fest, planlagt til punkt og prikke! Hvem vet, kanskje til neste år ?

/ Today I’ve been doing a DIY project for Halloween, and I will share it with you very soon. I usually don’t decorate as much for this day, but I like to do at least a little something in my apartment.. But to be honest, I’m dreaming of throwing a big Halloween party one day! Who knows.. Maybe next year haha.

· 10 things to do with your friends on Halloween ·

. . . . . . . . . . . .

1. Carve pumpkins together
2. Decorate the house for Halloween ?
3. Bake a pumpkin pie with carving leftovers
4. Go trick or treating (never too old for that, right)
5. Visit a haunted house (we all know about one haha) ?
6. Turn off the lights and watch all the ‘Halloween’ movies!
7. Drink plenty of yummy pumpkin spice lattes
8. Throw a scary Halloween party ?
9. Learn the thriller dance!
10. Collect fall leaves

B O O !

Da jeg var yngre husker jeg at Halloween, nei det var bare sånn de gjorde borte i ‘Amerika’. Slikt feirer man ikke i Norge, og slik skal det forbli! Men joda, enten man vil eller ei er det ikke til å stikke under stol at dette blir mer og mer vanlig for hvert år som går. Jeg synes det er litt stas, jeg! Men så skal det jo sies at jeg elsker å feire alt som kan feries.. Da jeg studerte i New York var jeg så heldig å få oppleve Halloween, og det var helt speiselt. Zombie town! Kanskje du ikke skal feire i år, men da er det vel koselig å be over venninner på Halloween-kveld?! Skru av lysene, se de gamle, grusomme Halloween filmene (har sin sjarm), drink pumpkin spice lattes og fortell hverandre skumle historier..! Gjør kvelden til en ordentlig hyggelig jentekveld. Xx

/ When I was younger I remember Halloween was something weird that they only celebrated ‘far away in America’. Never in Norway! But the past few years it has turned out to be more and more popular here as well. If you ask me, I’m happy about that! You see, I love to celebrate everything I possibly can during the year, haha. I will never forget when I studied in New York and got to experience Halloween the American way! It was so much fun – literally zombie town. Maybe you’re not celebrating Halloween this year, but still, I think you should make a girls night out of it! Invite the girls over and enjoy the scary evening together! Xx

6 Responses to 10 things to do on Halloween

 1. Her blir det en rolig hallowen med gubben. Selv om jeg lurer på og kjøpe billetter til Skrekkeparken i Telemark. Har hørt det er bra. Men trur det er mest for små barn.
  Jeg er enig at det er på tide og godta at Halloween har kommet for og bli i Norge.
  Ha en fin helg videre.

  http://www.josefine.blogg.no

 2. Begynte å bruke vichy 89 serum etter at du og cathinthecity reklamert for den. Veldig bra serum! Bruker du vichy age produktene? Bra?

  • Sant?! 😀 Jeg har brukt age fuktighetskremen leeenge, den ELSKER jeg. Lukter så friskt og rent, og er som fløyel på huden. Ellers har jeg ikke testet noe annet fra serien :*

 3. Jeg har aldri vært noe sånn superfan av Halloween sånn sett, men i år skal jeg på Halloween-fest, og jeg gleder meg faktisk latterlig mye. Kostymet er klart, og jeg skal virkelig slå ut håret – for en gangs skyld, hah!! Håper du nyter helgen, fine du <3 http://www.charlottetunes.no

Follow @ Instagram