In collaboration with Gina Tricot

Mixing materials is my kind of party style

Vi går inn i årets største festsesong – hva i alle dager skal man ha på seg! Jeg kler meg alltid etter humøret, og det gjelder også på fest. En dag føler jeg kanskje for kjole, mens en annen er jeg mer rocka i stilen. Slik som i dag! Jeg elsker lakkbukser, og spesielt stylet med transparange glittertopper. Dere som har fulgt meg gjennom bloggen en stund vet at jeg ikke akkurat er en festløve, men når jeg først skal på fest elsker jeg å bruke tid på og pynte meg!

Ebba turtleneck: HERE
Kate biker Jacket: HERE
Patent trousers: HERE
Claire bag: HERE

· F l a s h  s a l e ·

Use the code ‘EIRIN’ and get 20% off
your next purchase from Gina Tricot.
. . . . . . . . . . .

. . .

Festgarderoben min er nesten ikke-eksisterende. Derfor elsker jeg at Gina Tricot har et bredt utvalg for nettopp festligere anledninger, for da behøver man ikke tømme lommeboken totalt når man først skal ut og trenger et fab antrekk! Gjennom årene har det med andre ord blitt mange impuls-kjøp her, rett før en anledning. Her finner man alt for enhver smak – i alle farger og fasonger. Jeg har fått en rabattkode til dere (se over)! Denne er gyldig ut midnatt.

45 Responses to Glitz & glam season

 1. Så gjennomført! Elsker de øredobbene dine også, har du de i den tynne eller tykke varianten fra Camilla Pihl? <3

 2. Guuri, du er bare så vakker!!??

  Et spm; for en stund tilbake hadde du et innlegg om hårfjerning og Philips’ IPL. Er dette noe du bruker nå og hva ville du anbefalt av det og feks epilering? Husker du skrev at du lenge hadde barbert hårene på armene, noe jeg også gjør, men nå er jeg så lei og vil gjerne finne en bedre metode.
  Gode klemmer til fine deg

  • Hei Ragnhild! Så god du er <3 Philips sin IPL fungerte, men jeg opplevde dessverre at den ikke tok alt av hår - jeg har dog fått mye mindre 🙂 Jeg bruker eplieringsmaskin fra philips ellers. Det er jeg veldig fornøyd med. Klem <3

 3. Kan du gi oss en guide på vintersko du bruker på vinteren? Ser du har på deg noen lekre nå, men de er vell ikke spesielt egnet til den kalde vinteren som snart kommer? <3

 4. ååå, herlig innlegg! tips: flere innlegg om partyklær. Det tror jeg hadde vært veldig populært! Elsker antrekkene din, og finner den alltid inspirerende! u go girl 😀

 5. Så fint antrekk! Særlig skoene 🙂 Jeg er selv på jakt etter støvler, og lurte på om du kunne tipse meg om hvilken høyde på støvlene du foretrekker; lave, halvhøye eller høye?

Follow @ Instagram