fbpx

· Perfect for boosting the immune system ·

Jeg lovet dere oppskriften på teen jeg drikker hver morgen, og her er den (en dag for sent, beklager..)! Jeg begynte å lage denne ‘miksturen’ om jeg kan kalle den for det, i fjor vinter. Det endte med at jeg ofte byttet den ut med kaffen på morgenkvisten, og drakk den gjennom hele høsten og vinteren! Den er perfekt for å booste immunsystemet, fordøyelsen og gir rett og slett et lite kick på morgenkvisten. Ingefær er spicy, og det elsker jeg! Ferdig på 1-2-3.

/ I promised you that I would share my tea recipe, that I make every morning during winter and fall. Sometimes I even drink this instead of my morning coffe! It’s refreshing and the ginger gives you a spicy kick. This mixture is perfect for boosting your immune system, and also the digestion. Done in 1-2-3!

· This is how I make it ·

1. Rasp ca. 1 ss ingefær i koppen (skrell den gjerne først)
2. Skvis over fersk sitronsaft fra 1/2 sitron. Eller mer, om du liker den litt sur!
3. Hell over kokende vann og rør. Tilsett honning om du liker teen din søt.

/ 1. Rasp ginger directly into your cup (I recommend to peel it first)
2. Press over fresh lemon juice from 1/2 a lemon. Or more if you like it sour!
3. Then, add hot water into the cup and stir. If you want it sweet, add honey!

.. Helping you staying healthy and flu-free during the cold season!

Xx

9 Responses to Winter & fall│My everyday tea

  1. Eeeeelsker denne teen! Lager det ofte selv, spedelt nå om høsten 😀 putter gjerne litt friske rosmarin-blader oppi også (fått dilla på fersk rosmarin-plante), det gjør såå mye med smaken <3

  2. Hei Eirin, jeg savner å kunne trykke på bildene dine. På Mac’n er de ofte store nok, men på iPhonen er de ofte så små. Husker du hadde det tidligere og det var så fint å kunne zoome inn på antrekksbilder bla. Er dette et bevisst valg, eller kunne du tenke deg å endre på det? 🙂
    Hilsen fast leser som har drukken denne teen flere ganger tidligere etter din anbefaling:)

  3. Tror du denne hadde vært god med kaldt vann også? 🙂
    Savne litt mer hverdagslige innlegg og litt oftere oppdateringer fra deg.. bare for at jeg liker bloggen din så godt 😉

  4. Takk for forslag til te – denne gleder jeg meg til å prøve! Hvor har du kjøpt rivjernet du bruker til ingefær? Et annet spørsmål jeg har som ikke er knyttet til dette innlegget er hvilke av Hunter-støvlene dine du er mest fornøyd med – de lave eller halvhøye? Jeg vurderer å kjøpe meg et par, men vet ikke hvilken høyde jeg skal velge, og har sett at du har hatt begge variantene.

  5. Denne oppskriften trenger jeg virkelig etter å ha vært forkjølet siden jeg flyttet opp til kulden i Longyearbyen — takk! Fint målesett du har også!

Follow @ Instagram